Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit' nema treba turska Bosna nit' pop iz srbije da je kroji..a pogotovo jedan koji je (in)direktno sudjelovao u obilasku komsiluka naoružan do zuba.. ili ti agresijom..
Bravo
jadan vucic od silnih reagovanja....moramo hitno poruciti da je jerlagic reagovao aaahihihihihihihihihiiii
meni prva kona hrvatica,druga srpkinja a ja musliman....tu zivimo na istom mjestu 35 god i nikad problema....ako sta treba tu smo jedno drugima....njima njihova vjera a meni moja,i nikad nisam na to pridavao znacaj....zato Vucicu hebem ti sve nakaradno....
Pocela predizborna kampanja, Jerlagicu, Srbija je potpisnica Dejtonskog sporazuma, Karadžić je tada bio predsjednik , dosta ih se od 95 promijenilo. Nemoj da zavodis svoje pristalice na demagogiji, znas ti sta je istina ,a li neces da je kazes, izgubio bi glasove.
ćuj jerlagića, stare muslimančine, koju bi i mater prodo za najnovijeg audija!
Ovaj Jerlagić i njegova kvazi stranka hahahaha oni ni za šta na svijetu nisu sposobni, ništa nikada nisu uradili, ništa pokrenuli, oni samo kao paraziti tu i tamo da ju neku izjavu na nečiju izjavu. Da nekada ne daju izjavu na nečiju izjavu narod u Federaciji ne bi znao ni da postoje. NA ŠTA SPADE OVA BiH ODNOSNO FEDERACIJA. Uvaljuju se razni likovi u stranke ,,I ONI KAO NEŠTO BITNI,, a svi do jednog obične ,,NULE,, koje ova sirotinja tegli na svojim umornim plećima. Fuj.
Karadzic je organizovao genocid i pokusaj unistenja Bosne i Hercegovine u ratu, a SBiH i Haris Silajdzic skoro su unistili nasu zemlju u miru. Poslije ste usli u udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB samo da bi ti Jerlagicu bio ministar. Sto ne mogu ovih parazita i ameba iz Stranke za Njih.
Што ја волим моју једну једину Репбублику Српску. Да погледамо истини у очи са златним кашикама у рукама.
Vucic obrise pod sa ovakvima kad dodje u Bosni dok ovom preostaje da dobacuje iz daleka. Niko me nije iznenadio kao Seseljev mali. Mada bice da je do Bosnjaka.
http://4d.rtvslo.si/arhiv/dokumentarni-filmi-in-oddaje-informativni-program/174395576
Dobro on reče, samo problem je što njegova riječ vrinedi koliko i predsjednice udruge žena iz Konjica ... !!! Ovaj još ponekad Bakiru valja, kad mu usfali glas-dva, pa mu ovaj dozvoli da par godina krčmi i razvaljuje Elektroprivredu BiH ... !!!
Pa dobro ljudi covjek je samo reagovao na prijetnju Vucica,Srbija pokusava isto kao i rs da prikaze Karadzicev Genocid kao zlocin pojedinca a ne kolektiva, pa nije Karadzic nikoga ubio licno nego kao vrhovni komandant i predsjednik rs to licno naredio
Na Balkanu će biti "stabilnost" kad bude vladalo obrazovanje a ne usrane ideologije balijstva, četništva i ustaštva, kao i nacionalizma bošnjaštva, hrvatstva i srbstva.
@BosMan345 original bošnjaci sve više liče na srbe 80-tih... Jok eto svi su nacionalisti samo bošnje su djeca cvijeća, slušaju Zeppeline i viču "peace Brother".
@BosMan345 original Da se "vas" pitalo, u novembru 1990, kada su ti roditelji, i sva rodbina, pretpostavljam, glasali (da ih niko ne vidi) za Aliju, a zvanično su bili za reformiste i Antu Markovića, očuvanje SFRJ i bla, bla..., sada bi na bivšoj široj teritoriji Grada Sarajeva (Pale, Trnovo...) bilo najmanje 1.000 džamija... Valjda si svjestan šta to znači; za šta služi tih 80% potpuno nepotrebnih džamija koje nemaju koga (vjernike) da opslužuju?
Vucic-faktor stabilnosti na Balkanu.hahahahaha