Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta imas ti pozivati Ruskog amasadora da on trazi od bilo koga da neodrzi nesto sto je protiv ustavno.. Radije pozovi Sipu da ukoliko naprave referendum krenu istovremeno sa podizanjem optuznica i hapsenjem odgovornih.. Ta se vise prenemazete ko da imate dijareju beskicmenjaci
@drinsky1 Kojom bolan silom. Nisu vise patrioti Bosne i Hercegovine goloruki da koljete civile i izivljavate se po kazamatima. Sada idete na pusku, kao "onomad" kad je Atif krenuo sa 5 korpusom prema Trebinju. Nebi volio da do toga dodje, al ako dodje znaj da cete definitivno biti vojno porazeni u roku od par mjeseci.. Nije ovo vise lakovjeran narod da vas gleda kako nocu dijelite puske i kako se sa jna ukopavate oko Sarajeva. Moli boga da do toga ne dodje.
cuj agresija hahaha, na mami ti je agresija kad te takvog isprdila, sestru ti nataknem prljavu @drinsky1
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Budalo jedna, ne odlucuje Rusija o referendumu u RS, ko je odlucivao kada su se slovenci odvajali. Zar to nije isto ? Pravite se budale?
Koliko su samo ova otvorena pisma, oštre osude i slične budalaštine reda radi, smiješne. Taj stepen ne bitnosti ovakvih pisama posebno dolazi do izražaja kad ga pošalje neka osoba koja nema nikakvog političkog utjecaja niti značaja. Vjerujem da ruski ambasador nije moga spavati poslije ovakvog pisma.
Mene je stid i sramota kao Bošnjaka da u moje ime govori čovjek protiv koga Tužilaštvo trenutno vodi na desetine istraga zbog privrednog kriminala i zloupotrebe položaja.
Bravo,kratko i jasno. Tu je početak i kraj priče!
objavi mu rat
Nije ti jak glas jerlagiću. Nisi dovoljno "jak". Treba im neko drugi lijepo odgovoriti.
Čuj osudio miješanje Rusije, a Rusi uopšte nemaju sudiju u Ustavnom sudu BiH. Pa Jerlagiću šta je sa stranim sudijama koji odlučuju o sudbini BiH? Da li se oni miješaju?
pederu jedan sudija je sudija, a rus je rus usrani
@kofumin 1 Čuveno bošnjačko poimanje stvarnosti.
Mislim da će ovo pismo pročitati dok bude kenjao .
sda nas je hebala bas da valja dokle smo dogurali i ko zna sta nam jos priredjuju a mi uporno glasamo za sda i ja prvi sam takav
gospodo zbog cega briga kad je ustav rekao svoje, i sve sto donesu u rsu svjetla obraza mores krsit zakon bez da odgovaras po istom. znaci .. ko zivi u rsu more da krsi nevazeci praznik, da ide u kontru da ne slavi dan pocetaka zla..
@franzikoos koliko ima ruskih junaka da pocivaju u lijepome gradu visegradu, u bosanskoj zemlji?
@franzikoos mnogo srpskih ruku je bilo za zajednistvo na ZAVNOBiH-e, i mnogo srpskuh kostiju je ostalo za Bosnu i Hercegovinu i zajednistvo koju bi sad vi da djelite, znam nes se ogledati na njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo g.Jerlagicu ,pokazi gostima gdje im je mjesto.
Pismo lose i nikakvo.
biće šta će biti, SDA i njihovi feudalci su krali i otimali posljednjih 20 godina i propustili istorijsku šansu da od Bošnjaka naprave bogat i moćan narod .. sad je sve moguće .. al takav je život
Ко је овај?
Čim se Bakir ućutao, vidiš da vade ove neke iz nafatalina.
@Ozrenac1992 За Бакира је Иванчов мала маца. Он се спрема за окршај са Путином.