Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek sam dozivio da nekadasnja produzena ruka SDA jednom kaze istinu.
Stvarno cu glasati za njih na izborima svo smece su otjerali napolje iz stranke bahtice,hece,mehmedice,halilovice i ostale ice. Da bi ovi na kraju rekli da su satro oni napustili stranku sto je notorna laz. I ako im se ne daje medijski prostor i pljuju ih svakom prilikom i kao mrtvu opoziciju. Ljudi su stvarno promjenili stvari u sobstvenim redovima sto je za svaku pohvalu i nikada nisu prodavali niti trgovali bosnom. Zbog toga je Haris S. i bio omrzen europskoj uniji jer nije imao pardona sto se tice BiH.
"veliki"glas istine pffff ja im nista ne vjerujem!
ma oni su se jedino sporazumili da nas podijele, na bosnjake i hrvate
I Jerlagic se nasao nesto pametovat!
Jerlagiću krivo što ga Tihić preduhitri, mogao je on ovo s Draganom dogovorit! Nisu je uspjele svjetske velesile podijelit, vijekovima traje i trajat će! Jedna jedina BiH!!!
Oni su ljudska prava davno prekrsili niti znaju sta su a nije ih ni briga. Ipak je to SDA...
Da se bilo kakvo ruho ponese u Brisel .... pa onda opet po stetu gradjana ... Neka pocnu raditi kako treba, nisu tu da bi nosili "bilo sta" nego rjesenja koja ce popraviti situaciju u BiH
Ne bi im dala ovcu na papiru da cuvaju a ne da se dogovoraju bilo sta
Pa naravno da je tako. U biti herceg-bosna ima svog predsjednika i fildzan drzava. Vlast nacionalista tipa HDZ i SDA osigurana na svom podruciju. Nece im ovo proci jer je ovo ocigledan pokusaj dijeljenja torova na svoje i njihove
...ruholah jerlagić...