Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti opet pogledaš ličnu i vidiš da na kraju ima ono BiH ! A ovo entitetsko državljanstvo je budalaštinja žešća.. Al ajde kad se može na nevidljivom aerodromu udvostručiti broj putnika, zašto ne bi moglo i ovo proći? http://www.youtube.com/watch?v=BDZ3jUB0C1M
“Na novim ličnim kartama podaci će biti ispisani ćirilicom i latinicom. Na zahtjev građana moći će se unijeti i entitetsko državljanstvo i krvna grupa".naglasila je glasnogovornica Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH Amila Opardija" Ne zavaravajte više svoj narod i ne političarite bespotrebno kada ste i sami prihvatili državlljanstvo RS!!
Harise , arhetipu narcisoizma, vrati se ofarban i botoksiran pa da za tebe pripomognut photoshopom opet glasaju nepismene nane i ocvale cure , pa kad opet uskočiš u fotelju da otvaraš sve pakete i tako držiš status quo jer si samo to naučio.
Gospodine Jerlagiću neznam dali ste vi prespavali ovih zadnjih 20 godina. Ne morate gledati Deyton nego samo pogledajte Ustav federacije BIH koji su izglasali vaše stranačke kolege prijašnje i sadašnje. Još pogledajte šta piše da je predsjednik federacije po Ustavu FBIH iz 2003 godine kojeg je potpisao Ivo Komšić.Izgleda da ste bili zabavljeni drugim stvarima.
Ne postojis ti ni tvoja sranka vise, NEBITAN SI, S.M.A.R.A.S za ironicnim i pateticnim izjavama.
Još mi niste platili dnevnicu sto sam bio vaš posmatrač na zadnjim izborima,a tu nešto pametujete.
Ovo sa entitetskim drzavljanstvom je svojevrsni atak na drzavu BiH i to treba ukinuti.
@me Jesi pametan,vracaj se ti. Da mi dijete uci srpsku istoriju,srpski jezik,farba jaja za uskrs,ide u skolu Sveti Sava...Sve institucije imaju krsnu slavu,posla za Bosnjake nema... E to je nama nas Dayton dao,zato ne rise
Mozda unutar BiH postoji entitetsko, ali za inostranstvo vlazi samo ono drzavno BiH drzavljanstvo. Btw, Bosnjaci i Hrvati, ako vam ovo smeta vracajte se u svoje prijeratno mjesto boravka....samo tako mozete uciniti nesto protiv takozvane RS (kazem takozvane jer se nazalost tako zove danas ta regija, iako nije zasluzila to ime jer joj je nametnuto istjeravanjem ne-Srba).
Pa zna li ova Harisova kljusina da ima dva drzavljanstav. Ovaj konj nikad nije vidioo svoje uvjerenje o drzavljanstvu
ko he.be vla..hurdiju
hocemo da na licnoj karti ima i stavka NACIONALNOST !!!! pa da bosnje vise ne biraju Sejdu Komsica za predstavnika Hrvata !
Entitetsko državljanstvo postoji. Al ajde, ako ćete ljepše spavati poslije ove laži, slobodno živite u uvjerenju da nema ni Srps.ke ni Srb.a ni sr.pskih institucija. Niko nikom ne brani da izgradi svoj svijet iluzija unutar svoje glave. Bolje išta u glavi, no ništa, pa makar i ovakve vizije. Još da je rekao da su nam prozori od marmelade, a kuće od čokolade i da nam je kakav ajatolah predsjednik jedne- jedine, pa da je svaki Boš.njak miran i zadovoljan
Harise , arhetipu narcisoizma, vrati se ofarban i botoksiran pa da za tebe pripomognut photoshopom opet glasaju nepismene nane i ocvale cure , pa kad opet uskočiš u fotelju da otvaraš sve pakete i tako držiš status quo jer si samo to naučio.
@ srbin Teska srca priznajem da si u pravu. Ne znaci da nam se ijednom svidja ovakva urdbe, ali takva je kakva je. Nemoj samo nacio retorike ziv bio, daj da ohladimo strasti. Bosna je pa kakva god da je.
hoce genocidni,da "vlada" iz genocidne