Komentari (630)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dolazili su i u ratu ruski specijalci pa su ostali pod zemljom
@kurtovizija2 Znači bio si na moševačkom? Svaka čast.
jesi vidio na sta lice ovi ruski specijalci? Svaki od njih po 2 tone tezak. Sjecam se kad su poljski navijaci dolazili u Sa a oni nashi kospicari ko fol zajebani pa popili tonu batina. Tako i ostali isto za ruse misle
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Citam ove komentare i ne mogu doci sebi u sta se ovaj narod pretvorio.Citav rat sam proveo u Bosni.Ali nisam nikada mrzio neprijatelje.Cak sam u par navrata pomagao zarobljenim.Ne vjerujem ni da je kod ostalih vojnika bilo neke velike mrznje sa svih strana.Osim par stotina krvoloka medju svima.Gledali smo se kao ono jbg neprijatelji.Ali ova danasnja mrznja prelazi sve moguce granice.Imam osjecaj da su mediji tu najvise doprinjeli.Odahnite malo zaboga.
Usvojili zakon o analnom silovanju građana svake subote u Rusiji, Engleskoj i Francuskoj. Zbog tog zakona Englezi su smjenili parlament i izabrali novi. U Francuskoj su počeli protesti koji su doveli do revolucije, a u Rusiji su građani zauzeli mjesto u redu u petak da bi se u subotu što ranije oslobodili i mogli se vratiti svojim redovnim aktivnostima.
ova stranka još postoji?
Dobri su Spetsnaz, zvaću ih na pivu.
BRACO RUSI DOZI TE BALIJE NAM PRETE UPOMOC RUSI BOSANCI CE NAS KO PILAD ZA RAZAN RAZAPET
Treniraju kako da bubaju narod kad se pobuni , nema se para
nece Dodik u cuzu...
Јој индијанаца. Какво црно Вијеће сигурности УН-а, какав акт агресије, спустите мало лоптицу. Зар се то не би требало ријешаваи прво билатералним путем, разговор са амбасадором, па онда нека протестна нота и слично. Откуд одмах рат, агресија и то ни манје ни више него Русије. Ми, Роки и американци смо познати у борби с Русијом.
@kupo Kako me provali zacas.Da igram igrice sa 43 godine u guzici.Mozda da ti predocim dokumente i ratni put?
Preporucujem da ne odgovarate na provokativne komentare. Svi znaju sta im je ciniti. Sjetite se 92-95- Niko nam nije davao sanse za prezivljavanje protiv cetnika i njihovih slugu iz HVO-a. Ne samo da smo se uspjesno odbranili, nego pokazali svima da smo bolji i ljudi i vojnici. Srebrenica nam se nije morala desiti, svi to znamo, ali vjerovali smo tzv. medjunarodnoj zajednici. nema medjunarodne zajednice, nema Vijeca sigurnosti. postojimo mi i oni.'92 su oni imali sve a mi nista...
...danas smo jednaki. Bolji start za ciscenje zemlje od genocidlija ce se tesko ponoviti. Ako neko zeli rat, prebacimo mu ga u vlastitu kucu. Neka se malo o sebi zabave. Ovo nije poziv na osvetu, i u ovom predstojecem ratu moramo pokazati ko smo i sta smo. Zato, jos jednom, bez odgovaranja na provokativne komentare, nego kad dobijete zov domovine, svi ko jedan da oslobodimo zemlju. Jer druge i rezervne nemamo.
Jarane, brže u Istanbul i potpiši sporazum sa Babom da pošalje nama turske specijalne jedinice i padobrance, ai Babo bi možda poslo i 3 krstarice sa mornarićkom pješadijom u Neum. Da niste hajvani i uvodili vize Kosovu lijepo bi se potpiso sporazum sa Kosovom i Turskom da se postavi 20-ak turskih borbenih avijona u Prištini, al kome prićat--guzonjama i ćevapđijama što samo hapaju i libo hi ćuna zaBosnu.
Nisam nikad volio ove komentare i sranja od price suplje.Jer ova drzava nista nam nije dala mislim na demobilisane,ali volio bi da se ponovo ujedinimo napraviti revoluciju i drzavu Republika Bosna i Hercegovina.Jebat vise i Amerikance i Ruska govna i nase genocidne političare.Samo revolucija..
Zasto Klix dopusta četničkim smradovima komentare,jebem vam kosti caraaa lazara.......
Dolton. ..crkni. puni mamu ti. ..
Ove su Talibani 80-tih bukvalno cetveronoske vracali nazad u majchicu rusiju.. Pichke obicne, zato i smiju dolazit samo pod specijalnom pratnjom.
...razlika velika je, momće, između sovjetskih specijalaca i putinovih specijalaca; nešto kao titina milicija i policija ifranova! ;))
@CedoPantelija To sto si ti opisao mi vise zvuci kao opis prosjecnog cetnika koji kolje nejac a ovamo se kurci po shumama dok ga niko ne vidi i pjeva nekakve borbene pjesme. Mislim da se tvoja cetnicka bjezanija dobro sjeca tih bradonja iz prethodnog rata, kad ste bjezali iz rovova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jebani rusi nam ne trebaju.. jednostavno ne zelim nista sa tom koruptiranom primitinom drzavi. RUSSIANS FUCK OFF BACK HOME PLEASE!
*primitivnoj
Jedan dan na Igmanu smo ih otresli pamom cetvoricu..
@Gorštak ...ne zaboravim momće, ovo su specijalci vladimira vladimiroviča!!
@ama-ja ...ne kaže se "lahka" već "laka" -- pitaj tatu i mamu šta su ih učili u školi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)