Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta što je posjetio, to mu je valjda posao...
Jedino je Narodna stranka Radom za boljitak kao što i sam naziv kaže, bila uvijek za boljitak svih građana BiH pa se ne čudim da je i ovaj put gospodin Lijanović pokazao da ima SRCE!!!
'bem ti dioptriju ...unaprijed se obradovah da piše :Jerko Ivanković Lijanović se pridružio Ivici Knezoviću u bihaćkom zatvoru ...aiiiii...
I rek'o Jerko, kad je stig'o - ove godine će vam biti po STO PEDESTED maraka za glasove! SDA diže na 200KM, čekamo ostale da ostave svoje ponude - drugi način da dobiju glas definitivno ne postoji :D
Ovi političari kada obečavaju kažu "časna pionirska ili časna komunistička" a kada se kunu "TITAMI moga" .
Svaka čast Lijanoviću, ovi drugi osim suhoparnih saopćenja nisu iz svoje fotelje izasli...
Ma crven sag pred njeg stavljat gdje god da ide, ako nema crven sag onda se poturit da dobročiniteljski đon ne kupi bakcile s poda jer upravo je on sa svojim 'dobročiniteljima' odgovoran za to da u pola države imamo samo bakcile a ništa drugo. Civilna odbrana? Đesi meksikanac otkud tebe na bosanskom portalu?
stara postenjacina............
Nemoj nam samo ti pomagati Lijanovicuuuu!
Ne zna se od Lijanovića je.
Bravo Ljiljane makar moralnu podrsku dajte narodu ako vec nema para a ima al to zlaja cuva kao dodik vaucere,nijedan vaucer nije urucen a da ga transi cvijan nije urucio personalno.Oso transi cvijan u Trbinje i prica o mostu na Gradisci kako ce sumska nastavit izgradnju a u Trebinju i neznaju gdje je Gradiska,Samo transi cvijan nije spomenula erodrom Trebinje sto izgardi dodik i transi cvijan,hhahahha cuj ona prica o Gradiski i mostu na Gradiski a oni iz Trebinjskog kamena nikad ni vidli gGradisku nisu jedino cetnici kad su isli U Hr ratovat i na Bihac.
s tobom su cika dodo i teta zeljka zavrsili.j*bali su te u taj mozak glupi,pa ih svaki dan moras po tri puta spomenut.................
E ovaj lijan je fakat totalni kreten , mislim zna čojk ukrasti , aferim , al kad se pojavi u uniformi CZ ja se upišam
taman onih 9 miliona poreza što duguje državi, nek u Gračanicu da za saniranje i pošteno. ljubim mu ove jakne plave seljačke.
i nek obeca da se povuce iz politickog i javnog zivota i svi sretni :D