Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A COVIC, STA JE S NJIM? OVAJ TIP ODGOVORA STO JE POTPLACIVAO COVICA, A COVIC NAPOLJU MIRNO HODA JER JE UKRAO DOKAZE OD TUZILASTVA DO SUDA BIH? SRAMOTNO.
Covic skrece tok rijeke da napravi sebi viletinu.
ovaj je sitna riba...da je maznuo jos koju desetinu miliona...imao bi imunitet ko covic...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Čovjek ukrao milion i 9 godina zatvora i neka je. Čović desetine miliona pokrao, 7 8 sudskih epiloga, u nekima i presuđen ali džaba. Jednostavno su neki nedodirljivi. Živim za dan kada će u ovoj zemlji biti pravde.
U danasnje vrije posten covjek je lud covjek.Pogledaj ti samo ovog juznog srbina.Ukrade, prevari, ne samo jednog ili dva covjeka, vec sve gradjane, sudi mu se godinama, na kraju ga osude, uz dogovor oko kazne, pa jos i bira, kad ce otici na izdrzavanje.U Kini bi jarane dobio 20 godina, ili metak u celo.Ali ovaj je jos i donji,SDA –ovci pokrali desetine puta vise od njega, a setaju se slobodno.Pogledajte samo slucaj Causevic, koliko je tu para izvuceno.
neces doziviti.ni ja...niti nasa unucad.......niko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li Dragiša Čović u tvorza za desetine miliona pokradenih od bh. gradjana?
A šta je sa SDA i respiratorima??? Gdje su nama pare privatnicima za doprinose? Kad će pomoć za vrijeme korone?
Eto njega vani 2021 i kao kandidata hahah Jeb** ti nas
Znači članovi predsjedništva imuni na hapšenja.Mozda su dobili neku vakcinu,pa se nisu zarazili kriminalom.
Lahko je njega osuditi.. stisnite pa hapsite krupnije ribe ali i osudite.
Poštena faca ;)
E da si brao maline sad bi bio faca.
Respiratori su teži 11 puta !
Čuvaj se Jerko u Zeničkom zatvoru, pogotovo na tuširanju kad ti ispadne sapun... ima njih tamo mudrijih i od lije.. ovim zatvorskim tipovima da nemaš s njima problema ćeš morati davati puno više od 100 marak koliko si davao ljudima da glasaju za tvoju stranku, ali imaš ti dovoljno za toga jer si se prilično nakrao pa me nije strah za tebe, a tu gdje si sam si kriv, nemoj pa se ne boj!
za mjesec dana radna obaveza(12 sati vani ,samo prenoći u zatvoru) i na ljeto ,najdalje i posebni uvjeti,produženo "radno" vrijeme na slobodi te produženi svaki vikend,2022. radi dobrog vladanja na uvjetnu i to je to,pa i ja bih to izdržao za 10.000.000,- KM,smijurija,vrati novce pa onda lezi,e da onda vidim dragovoljni odlazak u Zenicu,..
Pustite vi Čovića, imate vi Terziće i Brankoviće pa se njima bavite. Njih niste smjeli pipnuti ko i sad što dinastiji ne smijete primirisati
Sretno lijane,sta da ti kažem čuvaj se,d...e uz kraj,kupi sebi sedmogodišnji kalendar pa polako!
I covica za uho, pa u prdekanu
A bolje mu je u Zenici... Tamo gdje živi nema s kim piće popiti...
Posteno krao i sad ga posteno odrobijaj... a mogo je u hrvatsku zapalit a nije. Bravo Jerko