Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga opet gebels dosao da nas cuva. Bice nekoga s..a cim je on tu. Zaprzi corbu i nalupa samare svima govoreci da je ahbab. Onda ode i zadovoljno se smije, jer pamtim kad je o nama govorio kao o ljudima ljudozderima, srednjem vijeku, primitivcima itd... On je najvise ucinio protiv nas, praveci se prijatelj. I nece nas pustiti u E. sve dok je ziv, jer smo za njega marva.
Dobro dosao velikanu i iskreni prijatelju BiH-e i Bosnohercegovaca! Samo ako das ruku genocidasu spiricu dobro operi ruku, znas zasto?! Bosni i Hercegovini trebaju demokracija, jedan predjsednik, policija, parlament, USTAV BiH-e a ne bandu fasistoidnih srbskih pljackara u genocid tvorevini koji unistavaju nasu zemlju BiH-e vec skoro dvadeset godina!