Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da budemo realni 90% administracije BiH u svim institucijama je korumpirano kao ovaj, ali je ovaj nekome zasmetao pravo ili hoce njegov polozaj
.......ili nije bio za tal .......sve meni........
h8er, da pojednostavim?! svi ,ama bas svi ljudi u bosni su krali i kradu,varaju. razlika je samo u polozaju,mogucnosti itd. to se vuce par stotina godina unazad i nastavlja se tako da je to preslo u naviku i naviku negiranja.
da li znate da je dotični direktor Gavran bio komadant inžinjerije sarajevsko romanijskog korpusa VRS i glavni za postavljanje mina i minskih polja oko Sarajeva
....e pa onda je u sukobu interesa........
Optuziti ga za smrt desetine civila nakon rata kojisu stradali od zaostalih mina jer je nesavjesno obavljao sluzbu I nije radio na tome da se uklone mine iz blizine naseljenih mjesta ,poslove je Davao svojim firmama koje su radile uklanjanje na istim lokacijama po nekoliko puta ,samo da bi oprao pare od donacija iz Evropskih zemalja I UN-a .Zaposlio je u Centar BHMAC rodbinskim vezama sve sto je mogao sa Pala I Sokoca .
moze za mjesec izaci da uziva u milionima
Sta uradi crni Gavrane?
demineri ginu a ova bagra puni đepove FFFFFFUUUUUJJJJJJJJJJJJJ BANDO KRIMINALNA I LOPOVSKA
Ima li igdje i na bilo kojoj jebenoj poziciji u ovoj zemlji posten covjek ???? U P.M. vise !!!
Nema. Kakav narod takvi rukovodioci.
gdje si ti majke ti vidio postenog smrdina ????????????
Odmah na goli otok treba ocerat
.....neizvedivo........goli je u hr....
.......a ima i za to ovdje više nego dovoljno kandidata......ili ti barem simpatizera,,,,,,,,,,,,,,
............ode dule ponovno na državnu sisu..............
3,2,1 :)