Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki covjek i najbolji nacelnik kojeg je zenica imala.
mozda i najbolji nacelnik u citavoj BiH,bar od rata na ovamo.
Neka mu je rahmet i vječna slava
@zundara necu ti nista ruzno rec jer si bolestan.
ima neprimjerenih komentara jako je ruzno ako nista onda zbog porodice ne komentarisite
Ništa nije ružno ukoliko je istinito.
@Cohers ja neznam istinu i nemogu komentarisati
A imao si dobrotvornih radnji kamaru lopove lopovski
Prvo, mlad čovjek, pa nije 65 vakat za onaj svijet, ali stres, problemi, stalna borba, više nema veze jel imaš il nemaš, briga sekiracija, uzima danak. Kod nas inaće baš radi tog stresa i lošeg života i loših životnih navika ljudi umiru mladi. Bosna je teška zemlja, temerita...reće veliki pisac Meša, pa ako itko i za jedan cm ode više od ostalih taj centimetar je ono radi čega ga mahala mrzi išto ga glave košta. Dobar čovjek. RIP
De bolan upiši kurs Bosanskog jezika, pa onda Mešu citiraj....
@sagitarius lopov!!!
Bez obzira na nase stavove i misljenja o njemu,bili dobri ili losi (licno po meni je veliki covjek), danas je dan zalosti. Pocivaj u miru i da ti dragi Allah podari dzennet.
ne znam nista o ovom covjeku ali lijepo je vidjeti ovako pozitivne komentare...znaci , jos ima dobrih ljudi, bar malo..rahmet mu dusi
Ode načelnik koji je zadužio Zenicu
@kraftwerk gdje nije jarane....
Gospodine Smajloviću rahmet vašoj duši. Svaki istinski Bošnjak i svaki istinski musliman, katolik, pravoslavac je uz vas. Cijela Bosna je uz vas od Slavonskog Broda i Beograda pa sve do Herceg-Novog.
rahmet mu dusi. primjer covjek.
Husein je bio jedan veliki čovjek koji će svakom Bošnjaka biti pravi primjer kako treba živjeti, raditi i voljeti Zenicu i našu Bosnu. RIP .
veliki covjek da mu se Allah smiluje i dzenet mu podari Amin
od mene iskreno i zasluzuje, rahmet mu dusi, bit ce i onih koji redovno "caste" nase "velike" pa bih ih molio da obuzadju svoj um i suosjecaju se s porodicom rahmetlije.
@diiss2 ista ta porodica nam se smijala dok je obavljao poslove za dobrobit zenicana...gori u paklu lopove balijski