Inicijativa "Glasat ću za Srebrenicu"
110
"Jedino glasovi mogu spriječiti Dodika u poricanju genocida"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve seljacine odlucuju i mojoj sudbini odavde treba da se selim!!
eno i srbi se ujedinili oko kandidata. ma j,e,b,l,a vas srebrenica vise. sta je s prijedorom, banjalukom, focom, visegradom, bratuncem, stotinama drugih gradica i mjesta? na srebrenici kupit neke politicke pluseve j,e,b,l,a vas vise. a znali ste je prodat 95.
Asim Sarajlić: SDA je pod Tihićem postala stranka jednog lica jer je on arogantni despot. ZAMJENIK PREDSJEDNIKA PROTIV PREDSJEDNIKA SDA!!! ESKALIRAJU SUKOBI U SDA...
U izjavi za Glas Srpske konobar Asim Sarajlic vec je poceo iznositi ironicne izjave ali je Tihica nazvao despotom koji nikada nije htio prihvatiti kritike na racun njegove politike i politike SDA. Jasno je da je Tihic svoj politicki grob iskopao u Prudu ali i sa aprilskim paketom 2006 godine kada je u oblandi borbe \"za dogovore i kompromise\" nije pristao na jedinstvenu policiju, i pristao je na sve Dodikove ultimatume i prijetnje. Jasno je da je Dodik sve ove godine preko Tihica Federacijom upravljao. To je cjelokupnu SDA kostalo, jer sve ove godine niko drugi u SDA nije se Tihicu suprostavio. Jeste u krajini u Cazinu osnovana A-SDA ali to je bilo nedovoljno. Tihic nije odgovarao za izjave o Dobrovoljackoj, za tvrdnje o napustanju pozicije zrtve i negiranju genocida u Srebrenici, otjeran je sa kolektivne dzenaze u Bratuncu 2010 godine. SDA je sada mala bara puna krokodila i sad ce krokodili klati medjusobno, jer nema vise drzavne sise. Sretan vam put u nestanak SDA.