Policija USK otvorila istragu
0
Je li Paravinja ubio Aminu Šabanagić?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ispade da nije ovog lika ne bi niko nikog ni ubio, ni zlostavljo. Sve mu stavit na teret nerasvjetljenih slucajeva u zadnjih 15 godina.
ja sto sam mogap procitati.. lik je zeznut pravo uvrnut i vrlo moguce da je dosta toga uradio.. Ovaj slovenac sto je radio paravinja kod njega dao je 10 hiljada km kauciju da ga se pusti na slobodu.. Pa porocjenite dal se radi bas o obicnom vozacu kamiona
Koliko je taj imao \"operacija\" nad jadnicama..
@Kvrccccccccc tebi treba sve silovati i poklati u familiji i musko i zensko...majku li ti je.b.e.m s.m.rd.lji.vu
Paravinja je kriv za majoriziranje hrvata!
muslimansko groblje= Mezarje
Ovo je nesposobnost policije, katastrofa. A Hrvati se prave Englezi, nisu dobili dokumenta od Srbije da ga uhapse. Volio bi znati koliko je Srba dobilo drzavljanstvo hrvatske i obratno. Radio je prljave poslove za njih, sada peru ruke.
jest on je sigurno sve pobio.. sad nek nasa \"sposobna\" policija za sve sto nikad nisu rasvjetlili kazu da je on uradio... i sebe operu ... .uuupci jedni
oce nesposobni i stranacki zaposleni kadrovi da povecaju procenat rijesenih dijela koji jejako nizak
Pustite malo čovjeka.