Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome je potrebna funckcionalna vlast osim foteljašima???? meni a i 99% naroda sigurno nije
Čović je opasan manipulator vjerovatno je Boži Ljubiću rekao nakon sastanka sa Merkelovom da je Njemačka uz HDZ ali da moraju biti jedinstveni u pregovorima.To je igra Balkanskih lidera dobro poznata iz Miloševićevog režima .....
Znam ja dje je zapelo.... Postoje dva I. Josipovica u telefonskom imeniku. Covica je izgleda nasavjetovao ovaj drugi, inace vulkanizer po zanimanju.
ja neznam kako moze jedan lopov da zavede i povede jadio narod nije mu dosta, svojim lazima izglida da je uvjerio i samog sebe.TOVAR OSTAJE TOVAR
a što ne nazove Čović Josipovića pa da ga pita je li ga Lagumdžija zvao? :)
Nego šta. Smijali se Zlaji šlj.amu.
Ha ha...e moj Zlatko ...o čemu ti...nisi me ti zvao nisi...
Brišite vi, serbez brišite, mišljenja koja ne odgovaraju reketašu Zlajogluu i mesarčiću koji kupuje glasove po 100 KM, istinu nećete izbrisati, untarističko-fash.istička ko.pi.la.di!
cuj lagumdzija ponovo zvao josipovica da ga pita je li ga ovaj zvao.lol. ocam ovo ko vesela sveska. pa novinari zar niste vi mogli provjerit vijest nego prenosite izjave pojedinih reketasa. nista cudno pa i vi ste na sdp-ovoj sisi.
Dje Dzeko jutros jeo cevape?
Zlaja reketas!!! Zlaja reketas!!! Necemo reketase u vlast, on i covic idu pod ruku!!!
Jel\"vo Dzeko na slici ?
Ovisi u kojem mjestu slusas. U Hercegbosni se nitko ne slaze sa tom politikom ignoriranja i majorizacije. Mada nije ni lose, ta vlast ce biti potpuno ignorirana u hrvatskim podrucjima i ubrzat ce defakto rjesavanje hrvatskog pitanja.
Nedaj se SDP pa kud puklo, izdrzi jer si u pravu, cujem narod na ulici, autobusu pa i birtiji svi se slazu sa SDP-ovom politikom.
Sta je rekao Josipovis telefonom u neka doba Cocicu,pravi vlast sa Lagundzijom to je moj covjek i provjereni idealista ,,,mi moramo sto prije u (EU) ,ne talasaj ,pusti ercegovce oni su svakako nezadovoljni i ne osvrcise sta oni zvocaju ,i prekinuce!
Hahaha, onaj robot Mašići postao Josipovićev glasnogovornik! Moj Zlajoglu, reketašima kao što si ti vjeruju još samo oni koji su i sami s one strane zakona ili imaju fash.ističko-unitarističke pretenzije... Smiješno, nema šta!
Ma to je samo patka ko fol da se vidi kako je Ćović neko bitan ha ha ha ha jadovi kamenjarski