Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekiraj te se ljudi tu je 5.korpus da rijesi situaciju. Nema treceg entiteta i gotovo. Volim jedinu moju BiH.
HOCES TRECU KARINU!!!
Nikad niko nije rekao da je ljiljan muslimanski simbol, nego simbol bosanskih kraljeva... to sto danas kreteni poistovjecuju pojam bosanac i musliman, isto kao i hrvat i katolik i srbin i pravoslavac je problem neobrazovanja. po toj logici ispada da je rus iz moskve srbin jer je pravoslavac, a papa je hrvat jer je katolik... budala i paprati ce vazda biti
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO- LINK http://www.youtube.com/watch ?v=qjJjEh-gHA8&featu re=r elated
@Vidi Vuka Dadoh\' ja lajkinga (thumbs up) tebi dva.. vidim jezik i izricaj ti je vrijedan paznje, za razliku od polupismenosti vjecno prisutne ovdje. A za Vuka starog, mudro zboris sto jest\' jest\'... a Vuk k\'o Vuk, promijet ce on bo\'me i dlaku i chud cim mu potrebno bud(e) :) :);) Ne ide mi bas rima, al\' nek\' mi bud\'. K\'o Shekspiri smo ocam\'... a drug Vuk ne zna sta znaci \"sabur\". A ni Vuk nije Vuk k\'o sto bijase nekad\'.
ČOVIĆU LOPOVE!!!! mjesto ti je u zatvoru, ruka pravde ti je sve bliža...
Usuditi ću se pa pred vaskolikim pukom iskazati još jedan, nemalo strani pojam, našemu Vuku. LICEMJERSTVO
Vidi ti dobri posjetioče, kako nam naš Vuk ne spoznade riječ \"sabur\" pa je prozva nepoznanicom. Da li se zbog toga osjeća duhovno bogatim? Iliti je, može biti, zbog izvornih hravtskih riječi \"prdimahovina\", \"skontam\" i \"nick\" kao i izraza \"rich man\" ovaj \"sabur\" proglasen uljezom u domu njegovomu?
ajd nauci barem jedan od dva narodna jezika pa se obrati ovoj narodnosti i nama ostalima da te mozemo smjestiti
Sta mai realni, nisam te prepoznao... Valjda ti se faca ne vidi dobro koliko ti je glava visoko u oblacima ;)
Sta je bolan Vuce, ako imas \"X\" godina i djecu trebao bi znati onu staru narodnu (koja nema ni vjere ni nacije) da svaki jezik koji poznajes je isto kao da fakultet jedan imas. Al ima jedna mozda ne toliko narodna koliko realna - da bi djete napravio vise je bitna fizika od uma, na kraju krajeva pogledaj zivotinje ;) A kako mislis da ti djeca procitaju rijec sabur negdje kad ste tu istu djecu podjelili u torove, pa jedni uce istoriju, drugi historiju, a treci povijest. Pa sad skontaj, svako sa bar 1 gramom mozga zna da je bogatsvo to kad se znas \"sporazumjet\" sa drugima, ali drugima se bogatsvo ogleda samo u novcu. Elem poenta svega je: ko hoce u tor - bujrum, pustite ostale da zivimo bez tog primitivima. ZAR JE TO TOLIKO JE..NO TESKO?!! U svakom slucaju -
Pa ništa čudno! Čova koristi prču o trećem samo u slučaju velike nužde !!!!
za@Bosnjo ! Velis ;\'\'HOCU BiH \'\' Hoces,hoces ,a bili ti svojih 24% ako ti se da. Doci ce vrijeme da tih 24% trazis sa molbom i na koljenima,ali te niko nece gledati ni ko smrdljiv sir.
Puno pozdravaa srpskom i hrvatkom narodu i \"bosnjačkoj\" narodnosti želi Milica pjesmom: http://www.youtube.com/w atch?v=VDnW0jQfyo8 UŽIVAJTE U HITU PREDSTOJEĆE 2011. GODINE
tihica u logor opet....a komsica za admirala i nek nas zove u vojsku jer smo stali na pola puta....a dodika i covica sto brze eliminisati jer ce nam biti lakse kasnije....zato KOMSICU ADMIRALE zovi i postroji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMRT FASIZMU
Čoviću Čoviću... LAŽI I DALJE SVOJ NAROD! ali nećeš još dugo... Pokušaj blokirati Vladu, TI, TI ćeš obustaviti sve isplate iz budzeta... SKOČI SAM SEBI U STOMAK, SEBI I NARODU KOJEG SI TI KAO \"AUTENTICNI\" PREDSTAVNIK... Što nisi Angeli Merkel rekao da ćeš treći entite praviti!?
A ti sabure, nisu ovde prisutni SAMO srbi, hrvati i muslimani... Pa majka mi stara - IMA NAS I BOSANACA koji necemo u te vase torove!!!!!!!!!!!!!!!!