Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bi cijela kugla zemaljska u glas povilkala: \" Republika Srpska je genocidna!\" Da li bi to pokrenulo muslimane da pocmu nesto korisno radit?!
Koliko je moja toliko i tvoja, ne znam kakav Durmitor i Madjarsku spominjes. A sa druge strane fasisticki je pozivati na iseljavanje naroda koji vjekovima zive na ovim prostorima. Toliko o fasizmu!
kome ne valja moze ici odakle je dosao (Vlaska,Durmitor,Madjarska etc) Bosna-Bosancima kakva je takva je -dobra je kome ne valja niko ne brani da ide gdje mu je bolje i gdje moze svoj fasizam da prosipa u genocidom etnicki ociscenim vukojebinama. ako treba jos 1000 ngodina da bude dejtonska ali necete je racerupati fasisti jer nije njihova!
Cemu se bosnjaci raduju.Klinicki slucaj i to je to!
Bosna i Hercegovina je isuviše decentralizovana država da bi se išlo ka daljnjoj decentralizaciji. To je izgleda jasno svakome u svijetu i većini bošnjačkih političara - samo to nije jasno sljedbenicima politike koja je kriva za genocid u Srebrenici i one politike koja je srušila Stari most u Mostaru. Mislim da ove \"vrle kršćane\" ipak boli činjenica da su Bošnjaci, kao jedan muslimanski narod, ipak ispali više i evropski i civilizirani od njih.
Bosna ima i pedera sagni se i pij pa ces da vidis
briga eu za islamce...ima eu trenutno puno vaznijih problema od muslimanskih naprdjivanja !!!
bosna je veoma opasna za evropu zato sto ima dosta islamaca .. zato evropa mora da cuva jedinstvo bosne
MIslis niti jedan element one zemlje za koju su se borili bosnjaci-muslimani. Da, slazem se. Sad je mogu definitivno srusiti ignoriranjem hrvata. A mozda je tako i bolje !!!
Kakva ba ljudi Bosna i Hercegovina ta drzava je u Daytonu srusena i srusili su je Alija Izetbegovic i Haris Silajdzic svojim potpisima ..... ovo sto danas imamo je neka Daytonska paradrzava i protektorat pod patronatom visokog predstavnika koja nosi samo ime BiH a koja nema niti jedan element one zemlje za koju su se borile patriote.
\"...antievropskog i antibosanskog ponašanja....\" Pa restanite se ponasati tako, jer sve dok druga dva naroda osjete promil teznje ka centralizaciji i mogucoj majorizaciji ne moze biti nikakvog dogovora. Krenimo od tekstova ovog tipa gdje se proklamira da je pozitivno sve ono sto je u skladu sa bosnjackim stavovima, a sve sto nije je \"antievropski\". Jadno!
mislim na ovog sto sam sebe naziva @gluposti
a kakav si ti na dojenju
TKO JE PISAO OVAJ TEKST? \"Ako vlasti u Bosni i Hercegovini mogu doći do dogovora koji će značiti da OHR više nije potreban, to će biti dočekano kao dobra vijest. Ali, to treba doći iznutra\". Tko zna citati shvatit ce da je to rekao sto pise. VRLI PISAC OVOGA TEKSTA BI TREBAO PRESTATI NABACIVATI VODU NA BOSNJACKI MLIN JER JE PROVIDAN !!! STA JE TO ANTIBOSANSKO PONASANJE??? ANTIBOSANSKOHERCEGOVACKO PONASANJE SPROVODE UPRAVO BOSNJACI BLOKADOM BILO KAKVIH KONSTRUKTIVNIH RAZGOVORA, MAJORIZACIJOM I PREGLASAVANJEM U FEDERACIJI !!!