Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zakon bi pomogao da se nadju "bosanski" Sanaderi kojih ima previse u nasoj drzavi. Neki se politicari prepoznali i sad se bore da se zakon ne usvoji.
Imamo mi Sanadera na pretek.I to pzno vecih kriminalaca od nejga....Tihica ,Izetbegovica,Mehmedovica...itd..itd..
Da su postojeci zakoni primjenjivi, ne bi uopste bilo potrebe za donosenjem novih antikoruptivnih zakona. Sto prije ih treba donijeti, usvojiti i konacno kako treba poceti istrebljivati najvece kriminalce u ovoj drzavi.
Vjerovatno se nisi lijepo izrazila :P :)
nikad vi vise necete vratiti povjerenje naroda u vas nikada PROCITANI STE SVI KO SLIKOVNICA
Zakon nije problem, problem su te "posebne cjeline" unutar tužilaštava i sudova, tko će ih imenovati, hoće li biti pod nečijom političkom kontrolom itd..... a i sa postojećim zakonima bi se moglo puno postići da se sprovode onako kako treba.
Pa dvije godine se radi na ovom zakonu i do sad su kadrovi iz SDA mogli reci s kojim se odredbama ne slazu i dati neke svoje prijedloge. Ocito im citaj zakon smeta jer im ne ide u korist.
Kada se ovaj zakon pocne primjenjivati,veliki broj ce krenuti da pada,jedva cekam.Svaka cast na zakonu.
Dobro je pa je se krenulo u borbu protiv korupcije, samo nek incijatori istraju u ovome.
Ovo ce opet pokusati zaustaviti oni koji su 20 godina pljackali ovu drzavu...
sve cemo danas vidjeti. Kome se jos krade a ko bi da stanemo u kraj kriminalu, mitu i korupciji
Kako da ovaj zakon ide u korist kriminalcima, ratnim profiterima?! Ovaj zakon se vjerovatno nece usvojiti jer to ne ide u prilog vlasti koje su 20 godina zarile i palile BiH
Napokon neko skupio hrabrosti da se obracuna sa korupcijom i kriminalom pa ga sad docekali sa svih strana. Ocito se boje za svoju slobodu jer su i oni kriminalci.
AHAHAHAHAHAHA KOMEDIJA
Protiv ovog zakona ce glasati samo lopovi koji su nastetili ovoj drzavi i gradjanima. Oni lopovi zbog kojih danas isplivavaju 20godisnji nerad, korupcija, mito i kriminal. #SDA
Ma vec se vidi i zna ko nece biti za ovaj zakon to su oni koji su se proteklih godina ogrijesili o zakon... SDA, HDZ, SBB, (pojedini clanovi) SBiH, HDZ 1990