Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjenje plata je JEDINI pravi put ... ali ne od 10% .. nego od 30-50%... Smanjiti STANDARD pod HITNO ! Promijeniti Zakon o radu ... Pa jel vi mislite da Kinez može radit za 1 USD dnevno a mi za 100 KM ??? Ljudi, uozbiljite se ... ovo je siromašna država...
dok dodik vidi koliko mu je ostalo u novcaniku para pa mozda i bude povecanje za njegove odane srbe :))) sto srbin moze biti glup to je za ne povjerovat. on ce radije crknut nego da prizna da ima idota za vodju :)
MA STA SE IMAMO DOGOVORTI, TAKO MI NJEGOSA FAKULTETA U BIJLJINI IMACETE MINIMALAC I TACKA.