Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dragi siromasi studenti darovali, pa od toga su mi odmah suze navrle na oči!
je 20 godina. Povratnik? A gdje je DO SADA BIO? Gdje su ovi zivjeli 20 godina? Da nisu bili vani dok ih nisu de por ti ra li, pa sad kukaju?
PUŠIM KU.RCE SVIH VRSTA , VELICINA I BOJA PO KUCAMA, POVOLJNO.
Dobise i oni od Malezije ili Indonezije 150 motokultivatora prije par godina pa sve prodase Srbima. Ako budu za 6 mjeseci ista imali od ovoga pljunite me usta. Rat zavrsio prije 15 godina a oni jos prose, fatajte se motike dzabalebarosi...
e, moj brate...imal zlatni kasika sto obeca Alija?
Gledao sam ovu reportazu prije donacije, stvarno me odavno nije potreslo nesto kao tuga u kojoj je ovaj momak zivio. I svi vi kada punih kesa budete izlazili iz marketa ostavite u ona humanitarna kolica nesto, niste ni vi daleko od ovoga bili prije 15 godina.
Halal bilo Jakube :) I bolje promijenuo
http://www.facebook.com/group.php?gid=117041808314858
Glavno da je on morao potpisati.... Motorna pila sa prikljuchcima? Jel to dodje sa printerom, kablovima i instalcionim cd-om?
Vidi ti njoj trake oko glave ko da je na chasu aerobika...ne mogu da vjerujem...i izvjestava ovako.
Konacno i Pipo dobio pomoc.
CUVAJ , JAKUBE SVE TO ŠTO SI DOBIO, NE DAJ DA TI TO NEKO UKRADE, NEDO BOG. SVAKA CAST OKO MOJE.
svaka cast svima , ovo je velika donacija, nadam se da ce se kuca napraviti do oktobra ili novembra. ovo je veliki podstrek za sve one koji žele da se vrate na svoje. svi koji su pomogli su zaradili puno sevapa, svaka im cast.
Nemamo mi bre Svete ciljeve kao vi, a nije ni čudo nemamo ni iste genetske predispozicije ni isti jezik ni kulturu ni tradiciju.
Eto koliko malo treba covjeku koji nema da se usreci , a naslov je zaista crnjak pravi ...