Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezentacija za 10, fantastično!!! Al kad sam vidio "Studio Micko"... Ozbiljno?! Krajnje nereprezentativno ime...
jajce, stari grad bosanskih kraljeva, hrvatske krvi i imena. Tko na tvrdoj stini svoju povist piše tom ne moze nitko proslost da izbriše.
'' Slavni tarih ( historija ) naše mile domovine , sjeća nas onih vremena , kada se je naša domaća vlastela u svakoj prigodi jasno i otvoreno izrazila o svojoj narodnosti , nazivajući se ponosnim i junačkim imenom Bošnjak . Gledamo na mnoge dokumente domaćih spisatelja iz prošlih vjekova , u kojima se uvijek spominje naše pravo narodno ime Bošnjak , a to su oni razlozi zbog kojih se i mi , kao njihovi zahvalni i vijerni potomci zovemo slavnim imenom Bošnjak . Od toga nećemo niti smijemo otstupiti , toga ćemo se imena držati vijerno i stalno .'' Fra Antun Knežević ( 1834-1889 )
uvijek ima jedan daidža među fratrima. izvini, ja nisam nigdje čuo za riječ bošnjak, a kamoli narod prije 95-e.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od najljepsih bosanskih gradova, biser naš.
Kraljevina Bosna
Lijepo je Jajce nema sta...
fantastično... nisam nikad bio tu.. Jajce dolazim!