Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama meni ovo prosto nema smisla :S nije li logicno ako dolazi u BiH da dodje u njen administrativni centar tj Sarajevo a ne da ide u tamo neku srednju Bosnu (mada smo svi svjesni sto je to slucaj ali hajd). Recimo, da ide u Srbiju, otisla bi u Beograd a ne Cacak recimo -.-\' Boze sto su providni ccc
Sta je ovo, sta ste to izabrali
Dodji Jaco,milfacho stara, labud ko strijela, samo ceka metu da...
nemoj nas još ti posjećivati već viđeno tuđman u malom sačuvaj nas bože ovakvih prijatelja smrt fašizumu sloboda narodu napaćenom ovom bosanskom.
Dok Kosorka bude dolazila u posijet Gučoj gori mogao bi čović doći do nas u Guču da mu jedno kolo sa trubama odsviramo na uvce jer je on i tako naš ćiriličar Jugosloven!!!
Bolje bi joj bilo da ode u Salzburg u posjetu Ivi
srbine ulojani glup si..........smrdish na ch3tnika na KILOMETRE... imate srebrenicu sada i tmao zivtea za srednju Bosnu se vi nebrinite.. ZLAJKO
dobrodošla u hrvatsku srednju bosnu!