Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne dodje do spora ciji je zemljotres bio...
Svaka ti dala paša , hahahah
Ma eto im ga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix,kao i uvijek radi na tome da udruzuje mrznju nacionalizam i fasizam u jedno.Pa tako i sad.Pa da pojasnim.Prije koji minut je bila fizicka geografska karta,da bi ubrzo stavili politicku entitetsku BiH.Namjere ovog fasistickog portala su ocite.Vjerovatno cu dobiti banovanje pa cu da iskoristim priliku i napisem jos nesto.Oprosti redakcijo sto sam realan i otvaram narodu oci ovakvim i slicnim komentarima.Ugodan i suncan dan zelim svim komsijama u regiji.A nama sretno u St. Louisu.
@Chanel Kolega, možda ne znaš da je još u praksi princip "Nacionalnog ključa", pa otuda i nivelisanje žrtve i agresora, kao i evociranje granica genocidnog bosanskohercegovačkog entiteta RS, skraćeno "Genocidna", omeđenog hiljadama masovnih grobnica ubijenih Bošnjaka.. Hraaak, pljuc..
Turčine, možeš da hračeš i pljuješ samo po 24% BiH, tj od zenice do jablanice! Proviri li tvoja smrdljiva njuška, bilo gdje dalje od toga, mogao bi ostati bez tog tvog lažljivoj jezika!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čemu ova bijela crta između Sarajeva i Banja Luke? Ne kontam...
Ma izgleda da Etna drma sve :)
kakve su ovo granice u bosni i hercegovini? sta je ovo?
J.bala vas entitetska granica
tresla se gora, rodio se miš
u 08:59 se osjetio i u Banajluci...
Ova vam karta fakat nije trebala. Cista provokacija, za sve. Isforsirano.
Дрвар, родни крај Гаврила Принципа
Trese se granica :D
Jedne prilike reče jedan kolega komentator: "Je bilo ko primijetio, kako mi Neumom guzimo Dalmaciju", sada pomislih svašta.. :))