Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel Harisani pokusat i bugarima da proda srpsko i hrvatsko zito i kukuruz?
bugari su zakon, pogotovo nacin kako su se rijesili svojih poturica 1989 :-) trebali bi mi ovdje skupa sa bracom srbima organizirati jednu veliku ekskurziju za nase poturice !!! svaka cast bugari !!!
Odmah sam za da se bugarima da sve do Nisa a ako treba i vojno da pomognem tu sam. Moramo se sa bugarima fizicki spojiti i tek tada nasa saradnja moze biti 100% uspjesna.
prva zemlja koja je priznala nezavisnost BiH i vekovni srpski neprijatelj
bugari su za srbe izmiclili kulturu i ljudskost! a i bugari su zrtve etnickih ciscenja i genocida, kradje teritorije ko i bosna i hercegovina koju su srbi pocinili u drugom svjetskom ratu!