Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Aleksin Hanu nije nikako mogla da stiže cisterna iz Jablanice i gasi požar, jer je taj dio u nadležnosti mostarskih vatrogasaca. A ako već pitaš, imaju pumpe, ali su sigurno potrebnije u Glogošnici
Izgorilo...kako samo prenapušete situaciju iz fotelja u uredništvu portala...ja sam neki dan vidio da stiže cisterna iz Jablanice,da gasi na Aleksinu Hanu,a do Neretve joj 10 metara...jel to znači da nemaju obične tomosove pumpe,da na licu mjesta gase iz Neretve???
sinoc gledam koliko je automobila proslo s mora,treba zaustaviti kompletnu kolonu i dati im kante s vodom i da idu svi gasiti pozar.
Kad bi se samo pola hercegovaca koji cu se doselili u Sarajevo i momentalno postali \"Sarajlije\" ukljucili u gasenje nebi im trebali ni helikopteri ni bilo sta..