Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidimo kako vec godina idu naprijed, zahvaljujuci SDP-u ... nema sto ?!? :P ne do Bog nikome!!!
dosadasnji nacelnik novog grada iz sdp damir hadzic za 12 godina napravio je jedno mini igraliste za omladinu u buca potoku , koje morate platiti da bi igrali na njemu. znaci djeca kokuza na ulicu i gledajte kako igraju djeca onih bogatijih. zbog ceg vecina omladine bas u tom naselju se odluci da na kriminalan nacin dodzu do para. tako je nacelnik pokuso da pomogne omladini u buca potoku.napravio him igralistze da him uzima lovu, bravo damire.za pare omladina moze igrati i u skenderiji
Pogledajte Zelembaća sto su se raspisali... Strah ih da bi mogli koju fotelju da izgube
Na mjestu gdje je bio logor SDP pravi skup.Pravo multi-kulti.
Moji jablanicani mozete odmah i smrtovnicu postaviti na kakvoj banderi. Kako moze jedan komunjara da nam valja, pa neznam dokle cemo jos podrzavati one koji sve sto je Bosnjacko unistise.....
Bitno da idu ljudi naprijed.. hmm.. tako su govorili i 41-god isto. Naprijed, naprijed pa malj u glavu. Vuk dlaku mjenja a cud nikad. U Bosni i Hercegovini bih se trebao primarno promjeniti kompletan Politicki kadar. Dozvoliti mladi ljudima koji su zavrsili svoje visoko skolovanje po razvijenim zemljama sirom svijeta. Gdje su osjetili i prakticirali medjusobni odnos ljudih bez ikakvih vjerskih, nacionalistickih ili rasistickih predrasuda. Sta zelim reci je to, da Bosna i Herecgovina nemoze i nece nikad funkcionirati sa ljudima koji su do 92 ugnjetavali sistem bivse Jugoslavije, a da bih na taj nacin vladali trenutnom situacijom od 92 godine. Dok politicari budu neke javne licnosti kao bivsi sportasi, glumci itd.. a kadar nam sjedi po kucama i ceka na zivotnu sansu zvanu \"posao\".
samo nemojte ponovo sejlema dedica...sve ostalo moze
Jablanico, samo da znas - Tito bi glasao protiv Zlataka i SDP-a. Becirevica bi poslao kao obavjestajca kod Kastra na Kubu. Samo da znas, Jablanico.
Poserem se u jablanički SDP...
E tu vam je kraj moja Jablanico..
halo ba, sta ima na sokocu cettnik :)
Lagumdžije = Sefardi okultist dotegljeni 1492 kao i IzMetbegovići itd. -- Bosanska Kraljevska Porodica obznanila da je lako dokazivo da je Bosna odabrana kao lokacija za najgora zvjerstva ludacke framasonerije: najteži masovni zlocini protiv covjecnosti dešavaju se na tzv. okultne datume (koji u sebi sadrže brojeve 3/7/9/11): 9/11 1993 Stari most Mostar (ljaga na katolike) 11/7 1995 Srebrenica (ljaga na pravoslavce) 11/9 2001 New York (ljaga na muslimane) 11/3 2004 Madrid (ljaga na muslimane) 7/7 2005 London (ljaga na muslimane) 3-7 mjesec 1994 - genocid u Ruandi 3/7/2012 - objava nalaska \"Božije cestice\" (gluposti) Mjeseci atentata na predsjednike SAD protivnike Engleske: 7/1881 Garfield 9/1901 McKinley 11/1963 Kennedy 5/2/1994 Markale I (5+2=7), u 11h po Greenwichu 28/8/1995 Markale II (2+8+8=18, 1+8=9), u 11h po Greenwichu 3 poglavlja Zakonika SAD-a o bankrotu su: 7, 9 i 11 (naslađivanje nesrećom dok oni grabe sve resurse u svoje ruke) itd.