Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netreba se pozurivati,2024-je BiH,zagarantovano ulazak\'a dotle ce se najverovatnije neke promjene desiti !!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE!!
i ja bi jagnjetine al nema
Htio bih ove seljake što održavaju SA-X portal i brišu komentare koji su uvredeljivi za njih a nebrišu kada se psuje sve što je ljudima sveto-Bog i vjera, da pitam ako tuce ljudi pjeva koliko GRLA pjeva?
inzko ,ko te *ebe
godina 3050,zemlja presusila,umire se od gladi,bih puna vode paradajza i krastavaca,neki stranci na koljenima mole bosno i hercegovinu udi u Eu a Tito usto iz groba i ne j.eb.e zivu silu neda Eu da ude u BIH.
godina je 3014, marsovci u evropskom parlamentu protive se ulasku BiH u EU,ali vecina ostalih zemalja,planeta i galaksija ipak podrzava nasu zemlju tako da bi za neke 2-3 godine mogli ipak pristupiti ovoj uniji....
mislit i sr.at nije isto moj Incko ko ce stoku pustit igdje bjezi ba ne zajebavaj i to jos :))
yebbem ti maammu placenicku
ti bi zelio kuraac
Ja ću jednu kavu. :)
Bar mi ne brišite dio komentara u kojem vas ne ispravljam! Admin.e-cigane, idi u školu!
I TATA BI SINE
sta zeli EU?
s obzirom na zaradu mora o necemu govorit