Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ne štiti nikakve žrtve! Ovdje su zaštićeni samo mafijaši, kriminalci, ubice, zločinci...
Sve lopov do lopova. Ode ovo u qrac
Jedno je statistika, drugo je realnost. Za koliko njih se nikad ne sazna, kolika je crna brojka?
koja lažna američka propaganda, mi jesmo politički korumpirana, zavađena i siromašna zemlja ali ništa od ovoga što pišu ameri nije tačno. sve zemlje u okruženju su gore sto puta od nas kad su u pitanju ovi problemi. hoće li neko reći amerima da mi kao država još nikad nismo snimili nijedan pornić..
Nije stvar poredbe nas I zemalja u regionu vec togada se ii kod nas desava. Pogledaj film The Blowwhistler koji upravo govorio tome. Film je radjen po istinitim dogadjajima.
EDIN VRANJ njih štiti pronalazi im siguran posao ...da se smanji nezaposlenost
Ali zato pse lutaluce štitimo tako da nam " ceo svet zavidi " ...
Šta je sa pravima ilegalnih imigranata u USA? Novo robovlasništvo! Nemaju prava oni nikoga učiti moralu!
STATE DEPARTMENT NIJE DEPARTMENT BOSNE I HERCEGOVINE pa nas ne zanima šta strane zemlje pišu o BIH... jebe mi se za Amerikom.
Ne ser'te plavi sljemovi da vam ovako pravo kazem. Imamo mi i svojih problema!
ovaj stejt dipartment djeluje antibosanski i u svakom izvjestaju nastoji ukaljati ugled ove ugledne i progradjanski orjentisane drzave
...a da malo začeprkate "nagore", svašta bi ispalo,a?