Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU nece politickim strankama u BiH predloziti sporazum,,,,pa naravno, nemoze da ga predlozi jer mora biti u skladu sa Presudom Suda, a ako se oni sami dogovore onda nemora biti u skladu odluke Suda, eto vi se dogovorili tako, a vec su naglasili ako se oni dogovore da se nece gledati na presudu Suda, sto znaci opet nece biti zasticena ljudska prava.
a jebat vam spisak I vama I vasem izvjestaju.................ko kurve ste .izdali vam materina
iako nas kleptokrate i foteljaši vuku ka dnu, ipak se nadam određenom napretku
Zar u BiH ima napretka ?
Izvjesta o ne napretku...
Mašete tim izvještajem, kao da je riječ o potpisanom Ugovoru o pristupanju Bosne i Hercegovine Europskoj uniji, a ne kao da je riječ o izvještaju, kao i svaki prethodni, znači jako negativan..