Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA JE BANDITSKA STRANKA SWE SAMI : KRIMINALCI , ČOBANI A IMA I PEDERA !!II!!!I
PONOVO IZBORE ILI VRACANJE USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE NA FUNKCIJI...!!! Dosta vise serbofasizma...!!!!
Uh sto jado pada na koljena i moljaka... Pa sta bi od tog ekonomskog giganta zvanog \"republika srpska\"? Gdje su te pare, investicije, ekonomija...???
@morka: mi? ko su to mi? ti mislis da ocekujes od radoncica da radi na boljem sutra za BiH? on to uopste ne zeli. rijesenje je da normalni ljudi zavladaju sarajevom, a ne vjerski radikalci i poklanjaci nekadasnjim diktatorima... niko se i ne suprostavlja antibosancima, sve zivi titosloven ili vehabija..... sta vi mislite uspjeti? nista ni ne zelite uspjeti. nema ti druge.
kako ovom igoru boja kose i ten vuku na pretke sa bosfora
dok se oni gore ne dogovore mi cemo sisati motku...
ja sam ubjedjen da se ti pucas nekom mjesavinom
Ma šipu racku tnikče!!!!