Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodo pusi karu svom drugaru covi.
Kakvi nacionalni interesi sve je to borba za vlast , fotelje visoke place i ostale benificije , strah Dodika da ce ostati bez fotelja pa sad odjednom hajmo stititi nacinalne interese trebamo zajednicki nastupati i slicno. Da ima deset poslanika u parlamentu BiH cisto sumnjam da bi zvao SDS na pregovore i dogovore i proturao price o nacionalnim interesima.
ovako se radi kolacija za zastitu interesa
TRAKTOR,JABUKA,KRUSKA, SLJIVA da vart pokredeno i zna se PRDEKANA.
@eli, \"nezanam\" se pise odvojeno, kaze se nadje namjesto nadze itd.Hajde ti Eli upisi se lijepo u prvi osnovne.
ma dodik je jedan naj obicni seljak neznam gdije nadzose takvu osobu da vodi jednu vladu. Kada covijek samo slusa kako se navodno taj politicar izrazava jasno je svima da je taj kao na baterije i radi za skolovanije koji mu naredjuju sta i kako. Jer u stvarnosti taj nema guzice nizasta....
Jok eto tebi ce je dati zaostali! Prepo se Dodo da ce ostati bez ministarskih fotelja i dobrih plata koje dobija u svojoj JEDINOJ DOMOVINI REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI pa se sada uvlaci Bosicu u paksu.A prvo je i SDS i Bosica napravio dobrom b.u.d.alom kradjom i krivotvorenjem glasova.Od Dodikovih \"glasaca\",oko 12% ih je-mrtvih!I to ima i 15 godina.I sad kad vidi da moze izgubiti vlast ,uvlaci se u guicu i Bosicu.Ako je Bosic teski KR.E.TEN onda mozda i udje u neku koaliciju sa velikim vozdom(tada postaju i de fakto POLITICKI MRTVA partija jer diktator iz Laktasa neda vlast tek tako!)
Ma ne oni su ludi , dat ce vlast Lagumdziji.