Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je da su hrvati isfrustrirani sa postojećim ustavom, ali ne udaraju tamo gdje bi trebali, gdje su i u ratu trebali. RS je očišćen od hrvata 99%, tamo nemaju kantone sa hrvatskom večinom gdje bi mogli pljačkati, tamo nemaju škole sa hrvatskim jezikom, tamo nemaju policiju sa šahovnicama koja bi štitila ubice navijača, tamo nemaju inspekciju koja ruši vjerske objekte, tamo nemaju svoje firme u koje bi se sljevale srpske pare, tamo nemaju ministre, direktore, novinare, policajce, doktore, razne činovnike kao u sarajevu. To je adresa (RS) na koju trebaju i hrvati i bošnjaci da se obrate. Ovako će se kao i u ratu kada je Boban krenuo Karadžićevim stopama na kraju opet srpski nacionalisti smijati i u situaciji kad je i svjet počeo uviđati ko je problem opet priča okrenuti u pogrešnom pravcu.
http://oslobodjenje.ba/index.php?id=12712
SVI TERORISTI SU MUSLIMANI ALI NISU SVI MUSLIMANI TERORISTI .. tako isto znaci da su svi HRVATI uz HDZ ali HDZ nije za sve HRVATE, npr za KOMSICA
Te pljuvacke-propagandne Bakirove gluposti gdje se novinar priloga javlja glasom koji lici na Goebelsa i time pokusava dodati ozbiljnost svom presmijesnom prilogu ostavite za svoju carsijsku publiku. Uopce nije bitno jeli Covic ili je XY bitno je da trazi i Ljubic i Covic ono sto zele Hrvati. Pljuvanjem cete postici NISTA. Prakticki su svi Hrvati sada iza HDZ1990 i HDZ!!!
E moj Božo što smo te džabe školovali za ljekara?
Hrvati malo o Covicu: http://www.youtube.com/watch?v=BOlY5Z59PrI
@pravaš sa e pravi se javio,Božo Ljubić mi ide na nerv,ali vi pravaši ste stvarno retardi
@bosanac kom br 4 Slušaj genije! Ta tvoja Jedna i jedina kada počne priznavati prava svih naroda a ne samo onih koji glasaju za SDP/SDA,onda može biti iznad svega. Dotle,,a ispred nje mi je Japan,a iza Turska pa kontaj koje je mjesto.
Sa-x gumicu cete izlizati brisanjem SDP/SDA nepodobnih komentara. NAPRIJED GOSPODINE LJUBIC, PODRZAVA VAS 99% HRVATA !!!!!
FOTELJAŠ FOTELJAŠ FOTELJAŠ FOTELJAŠ ......ITD
svinjski-misliš okrenuti na ražnju članove svoje obitelji?
BOZO LJUBICU! TEBE NIKO VISE NE UZIMA ZA OZBILJNO.
http://www.youtube.com/watch?v=5-OHystig6s&feature=related
Kako ne postoji.....a fotelje za kojima letate i ti i Dragan !!!! SIKTER KLEMPO
http://www.youtube.com/watch?v=F6mIsZHzZbo