Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ DIVICANAC STARI JEDNO KRATKO PITANJE;A GDJE SI TI BIO ZA VRIJEME RATA? TJ.U KOJOJ BRIGADI???DA BUDETE GLEDALI KAKVO JE STANJE NA POCETKU A NE SVI PUT POD NOGE KUD KOJI MILI MOJI.DA BUDETE PREDAVALI ORUZJE A SAD VAM PROBLEM.NEKI U NJEMACKU NEKI U SVEDSKU A NEKI U TZ????
STRASNO;DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO. NOVAC SE TROSI NABESMISLENA IZMIJESTANJA OBJEKATA PA BILI ONI PRAVNO ILI BESPRAVNO NAPRAVLJENI;NAPRAVLJENI SU ZA RATA U KOJEM ZNAMO DA JE VLADALO LUDILO KAO I U SVAKOM RATI\\U JEL. INTERESUJE ME SAMO ZASTO NISU NAPRAVILI NOVU SKLU ILI OBDANISTE ILI ULOZILI U MALU PRIVREDU;NEK SE TI NAJEDU POSTENO.ISTA MRAKA NA SVE STRANE BILI ONI SRBI;MUSLIMANI ILI HRVATI ;SVE NAS SLOBODNO MOGU NAZVAT GLUPI BOSANCI.
@bosnjak Ej ljesnak nemoj da te krckamo... :)))
Nevaljajte gluposti, trebali ste doci na Divic pa onda da svoje ideje provedete u djelo, a ne iz udobnih fotelja da valjate gluposti... upoznajte se sa stanjem i situacijom pa tek onda donesite sud.
Gdeje Fata.
Halo administracija! Vidite li Vi šta se ovdje piše?!
Iranac što se kriješ pod tuđim imenom\'?(ZA VLAHA)
NABIJEM TI MAMU I SESTRU NA TURSKU GLAVATU KURCINU. HAJMO TURCI U BOJ. DA PPONOVIMO NAJ DUZI PORNIC NA SVIJETU. TURCI GUZE SRBE 500 GODINA AHAHAHAH HAJMO GAZIJE SJECI SPSKE GLAVE
nabijem ti alaha na karinu od Vlaha
rebalo im dati 10 -15 kg.trotila (mada imaju to oni) ili da je sami prenesu u dijelovima.
Trebali su Brankovica angazovati oko ovog premjestanja i izgradnje Djamije, on je poznat po tome sto pravi skupocjene objekte od porusenih (kao sto je njegova kucica). 380 000 KM za premjestanje pa mogu je izgraditi za te pare nanovo. IZ svaka cast na gluposti.
Sta je sa Fatom? ja im ne bih feninga platila... a ko ce platiti ponovno pravljenje dzamije koju su srusili chetnichke trupe?????
Joj sege jarane. A drzave a Islamske zajednice..ne znas ko je smjesniji i gori. Ja od danas vise ne pripadam onima koje vodi IZ, SDA i SBIH i SDPBIH. Gadovi.
eto rjesenja za nanu fatu neka im samo plati troskove izmjestanja, odmah ce oni to
Aferim, blago nama kad imamo ovakve pametnjakovice na vrhu i drzave i IZ-a. Bas smo sretan narod, poruše nas ,pobiju ili protjeraju, a IZ na čelu sa \"pametnim\" Reisom jos finansira izmjestanje crkve \"PO DOGOVORU\". Da je još i Brankovića uključiti pa da bude i\" PO ZAKONU\" . Blago nama