Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijećnica je dokaz da su srbi obični varvari i banda........................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom srbinu koji misli da ta izdrkotina treba da postoji
@nino.belov: Idiote, vi ste unistili 2 miliona knjiga u jednoj noci paljenjem Vijecnice, najvece biblioteke u ovom dijelu Evrope, to isti onaj kulturocid koji su vrsili fasisti u 2. svjetskom ratu kada su palili knjige, ali vi niste fasisti nikako, samo su vam iste metode. I kako te nije stid da poredis to sa onim sto se desilo nedavno, kada je saka balavih delikvenata paljenjem zgrade institucija slucajno zapalila i Arhiv Federacije, neznajuci da se on tu uopste nalazi, kako to mozes porediti i kako mozes opravdati sebe i svoj bolesni narod koji sve ove godine, nakon paljenja Vijecnice nije rekao nista, nego je cekao godinama da se desi neki manji pozar, da bi se mogli pravdati paljenjem Vijecnice, zamisli kako tvoj bolesni mozak razmislja? I onda mi vas trebamo zaliti sto vas je Nato bombardovao, neka vas je bomardovao, kada ste mogli vi nas godinama mora i vas neko, zao mi je samo sto vase najvrijednije knjige nisu zapalili kao vi nase, ostali bi bez materijala za buducu agresiju.