Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi svi redom,sa vozilima došli na smetove,glupi do bola i dalje od bola...idite pješice na smetove i pohvalite se da ste se odmorili,ako ste vozilima išli to je kao da ste u gradu
ide rušenje uskoro brate
Infuzija pameti za politicare: ZATVORITI ZELJEZARU, SRUSIT JE I NAPRAVITI SUMU I PARK NA TOM MJESTU i problem rjesen. Svaku korist od zeljezare u smislu poreza zaposljavanja i cega sve, pojede steta koju ona pravi (trovanje, zagađenje, trošenje sredstava na lijecenje ljudi itd.) ZATVORITE I PORAVNAJTE ZELJEZARU.
ČERNOBIL...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-se-ponovo-gusi-u-smogu/141123040#4
"Dok mjesec oktobar bilježi visoke temperature" hehehe kilx je bolji od jointa
i tice bjeze :)
U Oktobarsko? E Bože saccuvaj!
ccc jesmo mi u ze zaostali. kod nas jos uvijek oktobarsko sunce :-) . novinaru centriraj se ...