Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radove na izgradnji zatvora izvodi češko-španski konzorcijum OHL ŽS. ma ja, što bi neka naša firma radila, MI SMO BOGATI NEMA POTREBE................jbm li vam...
zalosno sto jest jest
ccc 250 osoba u najmodernijem zatvoru gdje sve na dugme...to nema nigdje...
@OmarSharaf 250 previse da se razumijemo...posjete ce biti lagano provjerene pa i sad moras se skinuti kad ides u obicni zatvor,a ovaj ce biti moderan tako da nema tu sta ..ali treba familiju negdje zaposliti...
ccc 250 osoba u najmodernijem zatvoru gdje sve na dugme...to nema nigdje...
U zemlji koja je toliko "dno dna" u svakom smislu te riječi, spas za našu privredu (ako je uopšte i ima) je zapošljavanje novih 250 koji će, kao i 70% zaposlenih u ovoj zemlji, biti na "državnoj sisi". Možda bi svaka opština trebala dobiti po jedan ovakakv zatvor i tako bi rješili probleme nezaposlenosti. Majko moja, pa mi smo postavili standarde za gluposti, apsurde i svakako broj zaposlenih u javnom sektoru. Jedan mljekar koji izvozi mlijeko uvan BiH mora da hrani 10 parazita na budžetu.
Ništa bez Golog ostrva i malo jaće trorture, a ne malo pa ide na vikend, pa malo pa ga oslobodi predsjenik federacije.
250 novih na Budzet. MMF ce da daje plate
Evo bogami uđosmo u jubilarnu dvadesetu godinu njegove izgradnje. Da je više i epski SKadar na Bojani previše je. Nego, ako će u njemu biti zapooleno 250 osoba koliko će tek osoba biti ZATOČENO, naravno sve pod prepostavkom da se tu ne grade veleljepni apartmani za osuđene ratne zločince na osnovu norveških standarda , još i poboljšanih najnovijom presudom u korist njihovog učenika Breivika ??