Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u koliko sati je otvorenje
Pitala bih Vas o cijeni ovog projekta. Zasto tri miliona i sta kazu gradjani grada Sarajeva. Hvala. Pored toga zelim znati sta je sa onih 1450 imena sto je dobila Gradonacelnica?
Postovani Administratore! Gdje nesta moj komentar? to je Istina i to ne treba brisati? Zar se ne treba drzati istine i samo istine? sve navode mozete provjeriti u gradskoj kod Semihe> Hvala na razumijevanju! Ina
Ne bih ja htio nista zaboraviti, Sarajevo je bilo opkoljeno, to je cinjenica, ali tim izrazom se jasno dijeli na koju djecu i ko ih je ubio. Problem je sto se citav rat svodi na opkoljeno Sarajevo i na Srebrenicu, a sta se jos desavalo po ostatku Bosne, a sta se jos desavalo u samom opkoljenom Sarajevu, to se zabravlja.
pa naravno, u opkoljenom sarajevu su poginula i bosnjacka i druga dva naroda djeca i sva su ista. Djeca na palama nisu bila opkoljena i granatirana... normalno treba i njima neki drogi spomenik ali ne opkoljenog grada. ili tebi smeta -opkoljenog- a htio bi zaboraviti....
@drogba U tome i jeste problem, ocigledno je sta su htjeli reci, upravo to sto ti kazes, a djeca su stradala na sve tri strane, i svi su isti, bez izuzetaka, htio ti to priznati ili ne.
Polako se unistavaju svi ostaci starog Sarajeva, nema vise Sarajke ni fontane u velikom parku, sada ce tu biti novi spomenik koji opet podsjeca na rat i dodatno podstice mrznju i nacionalizam. Nemam nista protiv spomenika poginulim u ratu, ali ne na racun starih simbola Sarajeva i ne onih koji koji su ocigledno posveceni samo jednoj strani, postavljeni sa ciljem da provociraju drugu stranu i razdvajaju nas. Dosta vise sa tim glupostima, ne znam dokle ce vise. Neka jos i jednu dzamiju ili crkvu izgrade pored toga, bas ih malo ima...
Treba navesti da ovi jetimi nisu stradali od strane marsovaca nego od SRBA!!!!!!!!!!! Narod smo prepoznatljiv po amneziji!!! Tihicu dabogda te vlastita djeca proklela! Senade Pecaninu, Avdicu, Bakire H., ....dabogda vas dzehenemske vatre pekle!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH...... RADOVI SU TREBALI BITI 60 DANA, TAKO JE BAR PISALO NA TABLI ISPRED, A TO JE BILO U AUGUSTU.. MALO SE PRODUZILO KEČA..