Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fabrika u Novom gradu oooo Boze!! sve zelenilo, parkovi itd. gradite fabrike izvan grada ne unistavaj te vazduh koji je svakako zagadjen. na dobrinji gdje god bila zelena povrsina sad je trzni centar. jao razmisljanja. bravo damire. jedini uslov da se izgradi mercator na dobrinji bio je ako ce napraviti pored mercatora i veliku sportsku dvoranu. tako i bi... mi dobismo dzaba dvoranu i trzni centar za kaficu uz shoping :)
hm proshiruje se parking kod merkatora da se mozhe bolje posjetiti prodo si nam mahalu damire i ljudi sunca vishe neche nikad vidjeti a sad im pravish kofol shetalishte da mogu lakse do merkatora doci sram vas bilo!!!
fakat, koji ce nam setaliste...zaposlite ove ljude sto su 100god na birou....)
ma nek se peru pare
J... Vas setaliste bolje da te pare ulozite u neku fabriku ili u domace proizvode. Sto ne otvore prodavnicu samo sa domacim proizvodima. J... vise i Dukat, Vindiju, Takovo itd.
jel ovo stavljaju nove betonske ploce da kamioni i ostala dostavna vozila, a Boga mi i privatni automobili, nemaju poteskovca sa neizbjeznim rupama i ostecenim amortizerima???? a za igraliste bumo vid\'li...zavisno o \"tehnickim mogucnostima\"...
gdje su sada one sveznalice da napise komentar tipa: \"sta ce nam setalista, izgadite fabrike itd.... \" :-)