Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobo -Slobodo. Bilo nekad sad se spominjalo.Nema slobode u RS-u dok njom šeta ijedan zločinac. Zašto RS želi referendum? Jer ih je stid živjeti sa ostalim narodima.Najlakši naćin je bijeg od stvarnosti.
@bulidza a ja evo kren\'o po HILTI busilicu da ti mami sa su pka ostemam brabonjke
SMRT BIH SLOBODA RS
Misliš ratnici ? A to što razvalimo protivnike (konkretno poturice) pa onda oni kukaju kako smo mi zločinci, ne znam šta da ti kažem... ko gubi ima pravo da se ljuti. Mislim je bali smo vam kevu ! Neka to ostane zapamćeno za sva vremena.
Aamotani genocidasu,bit ce samo jedna drzava a to je BOSNA i HERCEGOVINA-dosta ste radili sve moguce za njen raspad!Glavni grad Sarajevo i jedan USTAV,Predjednik,Policija,Sud,Parlament i TACKA-dosta nam je vise vaseg bolesnog fasizma i nacionalizma DOSTA!U tvojoj genocidnoj tvorevini se slobodno setaju oNI koji su klali,silovali,divljacki ubjali i palili djecu,zene,starce,nevine duse ididoti jedni genocidni! BiH4EVER!
Rajko , Rajko idi bolan u penziju.Valjda si šta maznuo i napravio kakve vikendice.Idi i odmaraj se. Tako su kada je pomatuhila i književnicu Desanku Maksimović vodali po skupovima i sastancima.Pa što se ne boriš za funkcionalnu Srbiju a ne unitarnu.Šta je to po tebi UNITARNO i dali uopšte znaš pravo značenje te rijeći.Unitarna je Republika Srpska u kojoj vlada jednoumje jedne političke partije kao nekad SK u onoj državi.
srbi su najveci zlocinci na balkanu historija ce ih pamtit za sva vremena!
Ja oprala šu pak i idem motati pitu a vi bujrum.
sjedio rajko na vrh krsta jede ghovna sa tri prsta
I ja pricam o funkcionalnosti evo zadnjih 20 godina, ali jos ni F od funkcionalnosti, sve konji na vlasti sve do JEDNOG, MMF zavrci pipu dosta je preseravanja vise! Najlakse je farbati oci funkcionalno! Dzaba je Mr. Bond gubio vrijeme na funkcionalnost....a amerima je formula time = money!
Kuzmanovicu, sad ste kao za efikasnu Bosnu koju ste palili do juce a pljackate jos i danas. Fasisto!
pa je li ova mummija-metuzalem jos mrda. i prdi nesto, kako se vidi....