Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce cijeli parlament izgoriti zajedno sa svima unutra :L
ne moraju oni izgoriti u parlamentu... najlakse je i najbezbolnije da ih mi ne biramo i bit ce sve OK...
Ima Bakir greda dosta kod kuce, nije sve donirao onim roditeljima i djeci iz K. polja. Taman ce tu to gurnuti i popraviti, i to je to!
sto je ovo postalo moda u janji: prvo medzlis obijaju par puta, i svaki put odnose nepoznat iznos novca, a sada i kancelarija sda izgorila komplet sa dokumentacijom. krivaca nema, nastalu stetu i ukradeni novac niko ne nadoknadjuje... vuk sit i ovce na broju...
Iako nije bas 100% po mojoj mjeri jer je isuvise blaga, SDA je stranka koja ima najvece povjerenje naseg naroda. S nama u ratu a evo i u miru bore se protiv zla dusmana. Kad im pronadjete bolju zamjenu svakako da cu ih prekriziti, medjutim obzirom da te zamjene nema sta drugo reci nego da SDA pljuju shugonostalgicari i sumljivi likovi.
Jnja 95 posto Bosnjako stanovnistvo ulica se zove brace Lazic ja cuo nisam za njih jesu to strazari iz Batkovica.
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Prevod molim !
nek je
Nimalo mi nije žao, ali žao mi što nisu i SDP-ovsku zajedno
Kazna dodje po sve...
E jest vijest za klixa, da je u nekom mjestascu izgorila kancelarija SDA... who gives a f***???
Da je izgorjela neka srbska kancelarija odmah bi to bio terorizam. Naslov bi bio: Muslimanski terorista zvani fotokopir napao srbe.
Sto kaze Dodik: Sve je to Ustasko-Dzihadska zavera protiv miroljubivog srpskog naroda.
hahah krenuli sami sebe zapaliti.. eh da hoce izgorjeti jednom za svagda i ona glavna centrala
Platice to neko, jal drzava, jal osiguranje, isto je, samo nece Klempi i Baki iz dzepa sigurno :)
Nacionalisti napali nacionaliste... Zar vi ne stitite jedni druge??
trebale bi sve da izgore, ugase stranku i pozatvaraju lopove. kriminal u BiH bi drasticno opao
hajd Bgt... ziva glava, a Bakir ce donirati nove grede
sejtanska posla!!! :D