Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake stipu vucka nego kad ce ona nova radna mjesta.
TO JE NEBITNO! BITNO JE BITI POTURICA!
@ReciMiTvojeTurskoIme u tom kontekstu je kod tvojih bitno biti fasista, to vam je tradicija
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Povratak lažima porodice IZetbegovića. U SARAJEVU NEMA VODE . LJUDI SE GUŠE A LAŽOV O VUČIĆU ! Vode danas nema NI PO HORIZONTALI NI PO VERTIKALI NA OROCI, DRUGIMA NASELJIMA SLIJEDI ISTA REDUKCIJA !
E, Žuti - ti folovi ti više nepale. Bošnjački narod je sada podeljen na gladne i siromašne i vas 10% bogatih i nezasitih. Podeljen je u razmišljanju na one koji su za Žutog i Šćepu i na neke druge koje čeka da ih spasi. Ovi drugi nikako da se prizovu pameti i dalje ostaju samo N A D A! Imaju ideologiju koju neumiju da definišu, imaju i kadrovekoji su potisnuti u drugi plan od foteljaša iz tih redova - mislim na lijevu opciju! Od narodnjaka više nema hajra ni pod razno!
Grijesic Bake, Vucic zeli da gradi politiku postovanja, razumjevanja. A sta ti radis????
Neka Vučko počisti svoju avliju. U toj avliji ima Dodika i njegovih pajtaša toliko da su domicilnim Srbima više preko glave! Opljačkali RS, sada se okomili na na veću baru - Srbiju! A inače ovih sa duplim pasošima( za svaki slučaj) je svima preko glave!
Komanda JNA na dan 10. jun 1991. 1. Stipe Mesic (Hrvat) 2. Ante Markovic (Hrvat - protuustavno preuzeo ulogu komandanta OS - prilikom izdavanja naredbe za zauzimanje granica SFRJ) 3. Veljko Kadijevic (Jugosloven) - Markovicev ministar obrane ili savezni sekretar u SSNO) 4. Josip Gregoric (Hrvat) - Zamjenik Veljka Kadijevica i podsekretar u SSNO 5. Stane Brovet (Slovenac) - Zamjenik Veljka Kadijevica i operativni nacelnik staba 6. Blagoje Adzic (Srbin) - nacelnik staba 7. Mile Ružinovski (Makedo
7. Mile Ružinovski (Makedonac) nacelnik Prve uprave(najvažnija uprava u Generalštabu) 8. Anton Tus (Hrvat), nacelnik ratne avijacije 9. Zvonko Jurijevic, (Hrvat) zamjenik nacelnika ratne avijacije 10. Konrad Kolšek (Slovenac) komandant sjeverozapadnog bojišta s komandom u Zagrebu 11. Aleksandar Spirkovski komandant centralnog vojista sa komandom u Beogradu(Makedonac) 12. Zivota Avramovic (Srbin) komandant jugoistocnog vojista sa sredistem u Skopju.
13. Andrija Silic (Hrvat) nacelnik štaba centralnog bojišta 14. Ivan Radanovic (Hrvat) nacelnika Centra visokih vojnih škola u Beogradu 15. Ibrahim Alibegovic (Musliman) nacelnik ratne škole u Beogradu 16. Tomislav Bjondic (Hrvat) nacelnik komandnog štaba na akademiji 17. Davor Domazet (Hrvat) Admiral
do katarzičnog odricanja od tvrdoglave srpske politike koja je prije četvrt vijeka dovela do raspada zemlje i krvavih ratova, ----------------- Koliko SVI znaju, Srbi su potpisali Kutiljerov plan bas prije rata skotino,..a potpisali su i hrvati. Taj plan je bio daleko losiji po Srbe nego kasniji Dejton i sa mnogo manje teritorije,...ali sve u cilju DA SE ODRZI MIR Potpis'o je i tvoj babo,...ali posto je bio americka podguzna muva ko sto si ti turska i katarska,...
cim je sletio na aerodrom u Sarajevu na nagovor Zimermana,..JE POVUKAOSVOJ POTPIS. I ti SKOTINO koji si se krio u trezoru i ciji je caca POCEO ZAPRAVO RAT,..imas pravo nekome srati "cija je politika dovela do rata"
SAVEZ #TURSKA,BOSNA,ALBANIJA,KOSOVO,SANDJAK I PRESEVSKA DOLINA.To je pravi put G,Izetbegovicu,Pusti djikane nema tu iskrenog pomirenja.Vuk dlaku mjenja ali cud nikad!!!!
dodo ce sve to sredit cim nabaci gume na traktoru!
bakire uhvati me proljev kad ti vidim facu tebe i tvoje nosate seljake sto si doveo u Sarajevo
Jeste ovaj kozojeb zanimljiv. Kada dolazi Erdogan, on je dobrodošao, on širi mir, Vučić mu smeta što dolazi na Sv. Stefana. Kakve veze ima izmetbegović sa Stjepandanom. Balijska posla.
Čuj povratak, kao da je Vučić ikada i otišao od politike inata i konflikta, ti Bakire boga mi kao da si se jučer rodio, kada Srbin golim dupetom sjedne na vrelu ringlu NE VJERUJ MU. Cijeli svijet zna koliko Srbi lažu, a eto Bakir se kao upecao.
MARŠ stoko u tor i na brda šta vi znate šta su gradovi sišli sa Ozrena i Romanije ko divlje svinje pa hrču i krmeću po portalima da im nije mjesne zajednice B.Luka u koju su zbili sav krmeći otpad i hoće da naprave od sela grad, samo naprijed predsjedniče ruši to vlaški abortus fino i polako
Naivan si Bake. I babo ti je bio naivan..tu naivnost smo platili glavama mi obicni...nisi ti ovom cetniku do jaja dorastao.. Al su zato milioner. I tvoja uza i sira porodica. Za to ti svaka cast. Allah ce ti suditi !!!
Bake poceo sa pripremama za opcinske izbore.
Bakir je iznenađen i uvrijeđen nisu ga zvali na slavu a taman mislio da skine pradjedovu ikonu i dođe na slavu....
Bakire gledaj ba svoja posla nije tebi ni do Vucica ni do Dodika niti njihove price vec ti je do toga ako zapuca nema kirija iz BBI-a centra i SCC-a pljackatoru naroda i lopove sve si popuho sto se moglo popuhat ima li kraja jarane vise
Pa sta tebe briga sta Srbi slave, govoris nesto Vucicu a ti si taj koji kupi poene na konfliktu . Drzi se ti svoga i slavi svoje a tudje ne diraj...