Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I budali je jasno da je prvih 10 komentara napisao jedan te isti kreten. To je onaj sto sjedi na klixu i prati feed, ima pripremljenih 10 nebuloza, uglavnom protiv SDA i uglavnom protiv Bosanjaka i vjecno ih paste-ira u svoje komentare. Obzirom da uvijek pljuje sve sto je Bosnjacko, najcesce SDA a nikada postenjacine iz SBB-a lako je zakljuciti da se radi o Avazovom pripravniku. Svima je jasno: SPALI STE SAMO NA AVAZ I ANONIMNE KOMENTARE. Sve ostalo se diglo protiv vas. GOTOVI STE KOMUNISTI I AVAZOVCI !
sto rekao ratko lagumdzija: nas i srba 10 miliona. predsjednice protiv tebe su vlasi i par mijesanih lajavaca ,svi pravi bosnjaci su uz tebe.sad im ni telegram ne valja,zato sto te vise oni mrze mi te vise volimo.
samo naprijed predsjednice,pisaj supke, komentatori ne dobijaju izbore vidjece oni to za godinicu kad budu stranke koje nisu presle izborni prag!!
lopovska posla zato nam i jeste ovako,jer nepismeni rođaci rade u javnoj upravi,a djeca sa fakultetima volontiraju ili rade po pijacama!!!!!!
Izetbrgovic i SDA misle da imaju sva prava nad gradjanima ove zemlje i neprestalno nas guse dajte vise da kazemo DOSTA !
Braćo komunjare propali smo sve smo izgubili , moramo se udružiti sa četaljima da opstanemo nadam se da je to ok .
bolje ti je da si poslao pismo saucesca palestinskoj upravi, kretenu jedan mutavi
Razmišljam da ga uporedim sa Ivom Sanaderom, ali je to sramota jer je Sanader vrhunski političar i strašan retoričar. Tako da je Izetbegović isključivo i jedino - seoska lopuža. To svi znamo. Jedino mi je odvratna ta njegova - vjerska kamuflaža, vjernik itd. No imam objašnjenje i za to. Kad bi jadni znali kakvi su krimanlci zenički, travnički, sarajevski muftija, bilo bi jasno, da je po njihovim aršinima vjera jednaka ovome što rade Izetbegović, Branković i ostali zaboravljeni lopovi.
MR..SSSSS u celiju zajedno sa svojim saucesnicima.. P.okrali ste sve sto se pokr.asti dalo,osiromasili voj,nike i in.valide doveli do l.udila i bjede. J..BO T.E onaj b.og Bakire u kog ti vjerujes!!!
RODILA N@N@ JAL LJEPSE JAL PAMETNIJE PRAHVI NANIN INTELEHTUALAC !!!?
L.o.p.o.v http://adf.ly/EaYEd
Bakir isto Ismail Hanija(palestinski premijer odnosno premijer Gaze) a mi ionako ličimo na Gazu odnosno na Palestinu,pola zemlje nam okupirano,mi u obruču ,jos nam samo treba Mursi doći u posjetu ...Mi smo Evropska Gaza,evropska Palestina!!!!!
kad pogledate ovu sliku sve vam je jasno, lopov nad lopovima
Rekao bi covjek da obavalja svoju duznost, a bolje bi mu bilo da se intersuje za nase svakodnevne probleme i da ih bar pokusa rijesiti a ne da mu jedini problem bude kako zadrzati fotelju !
Kad ovako covjek čita rekao bi blago nama bošnjacima kad imamo njega, a ustvari slika je totalno drugacija, a da malo vodis racuna o nama u BiH??a da npr napisete to pismo da se brukamo po svijetu??