Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mani se ti municije...idi pojuri još čoviću napravi kakvih ustupaka, idi mu daj i još jedno 12% od 24% teritorije koju držiš! u stvari idi pokloni sve, a ostavi si samo pašaluk sarajevo, to je za tebe bosna!
Ubrzati proces unistavanja vlasti / vas tim oruzjem!
Nije do vlasti, do ljudi je, Stanovnici BIH su zeljni niskog Kapitala, zato sto se mrze bez obzira na vjeru, Nacionalizam je samo izvlakusa ba, ne postoji ovdje nacionalizam
samo nisti,to jedino i znas,grebote onaj...
Da nije bilo Bakira ne bi bilo ni BIH Bosanski Car
evo ga života mi .... čović postavlja ultimatume, a on uništava municiju ... znači, osim što je glup, još je i gluh :-)
Hej moje Bake koja si ti propalica, pa Messi vise od tebe zaradjuje.
Bilo bi bitno da se shvati da ta municija o kojoj pricas i municija iz 40/45 godine nije ista...Daj malo hemijske analize u javnost ,toga sto se "brzinski" unistava... o kojoj je municiji rijec?
bake, imam ja rješenje.....sav višak municije iskoristiti za odstrel vas političara :)
Jbt grom i politika, 20 godina svakodnevnog pricanja o politici, fakat nemam rijeci, Fuj, fuj ...sve fuj!!!
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine uvijek usvoji odluke o uništavanju bilo čiega ...samo nek se uništi sto se unistiti može...
Sto hoce reci - trebas vise metaka trositi kad nekoga upucas.