Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao bi te da li bi isto pricao da si u kozi majki Srebrenice.
Bosnu i Hercegovinu nije mogla pogoditi veca katastrofa od Bakira
Dakle, uprkos svemu, građani BiH vjeruju da će Haški tribunal završiti svoj posao vrativši se svojoj prvobitnoj ideji, ideji univerzalne pravde, pravičnosti i humanosti. ----------------------------------- Blag i diplomatski govor Izetbegovica. Vidimo se Bakire na izborima, biti ces za ovo kaznjen. Tvoje nije da tu diplomatski kalkulises nego da pitas morona Merona da li bi on dao 10 godina zatvora onom nacisti sto mu je ubio majku u logoru u WW2 i da li bi ga zbog dobrog vladanja pustio na slobodu nakon par godina?
Bakire *** te Alija.
BiH tj. njen narod ne vlada svojom sudbiom. Budućnost trenutno nije u našim rukama. Bakir i ostala raja su tu jer obični čovjek mora nekome j***** mater za trenutno stanje. Bakir i ostala raja su samo figure. Bakir i ostala raja rade kako im se kaže. Bakir i ostala raja izvode nekakvu predstavu koja će nas skupo koštati.
Sto se zuco raspricao ovi dana, ima i cistu svijest.... sramota je on i za sebe i nepismene koji ga glasaju...
Izgleda da NAROD napokon ZNA, šta mu godinama rade Bakir i SDA. Mahom penzioneri, zemljoradnici i zanatlije, bistre politiku i komentarišu političku scenu da čovjek pomisli da sluša doktore političkih nauka. Dotiču se oni i Budimirovih pomilovanja, Lijanovićevih podsticaja, ma svega što se u posljednje vrijeme može vidjeti i čuti i u medijima.No, najviše ih je pogodila vijest o Bakirovom novom Audiju. Osjeća se veliko razočarenje u njihovoj priči, a kako i ne bi?! Do jučer su se isti ovi ljudi bili spremni pobiti da im je neko rekao nešto protiv Bakira i SDA. Do jučer su cijelu familiju tjerali na predizborne skupove SDA, farbali u zeleno kuće, štale, ograde..., a sad im Bakir, miljenik, ovako vraća."Sve lopov do lopova. Čitam u novinama Bakir kupuje Audi od 213.000 maraka, pa čovječe to je 20 dobrih traktora", govori čovjek koji je također glasao za SDA i Bakira, a već 18 godina je nezaposlen.
Je li se IKO RODIO KO JE BOSANSKOM (Posebno BOŠNJAČKOM) NARODU UGODIO?.Neka mi neko navede i jednog jedinog političara(naročito Bošnjaka=ranije Muslimana) koji je valjao i bio dobar ovom narodu.
bravo bravo! tako treba da prica covjek koji je bio u ratu sa ljudima koji su to sve dozivljavali branio ovu drzavu od agresije sa puskom! ups! greska! puske vidio na crticima u sklonistu! jbg. intelektualac! pa i ja mogu i osudjivati i govoriti o nepravdama,al ko mene j..be, ja sam mali, sitan, nevidljiv, al kad to komentarise gromada,ljudina,e to je ona prava stvar!
Izetbegovicu u ovom trenutku jedino sto je zabrinjavajuce si ti i tvoja politika.Pa je postalo vise i pticama na grani jasno koliko ste ti i SDA kadar unistili ovu zmelju i sta planirate u buducnosti.
Historijski vazne presude ce biti one u kojima ce biti osudjeni kriminalci iz politike i privrede, koji u zajednickoj sprezi pljackaju ovu zemlju i njen narod.
Babo ti je donio odluke koje su bile zabrinjavajuce i koje su nas dovele do ovoga gdje smo sada.A ti si nastavio babinim stopama pa pokusavas da nas dovedes do jos goreg,ali mislim da ovaj put to nece proci.Jednom smo se opekli.
Bošnjački gospodar prestenova :)
Boze sacuvaj ! Prvo Alija,pa sada Bakir-isto kao nacionalna katastrofa u Japanu-prvo zemljotres i rusenje,pa onda cunami -.
I jos jedan uzaludni pokusaj od strane Bakira sa ciljem ubiranja jeftinih politickih poena...Bavi se bolan politikom i jacanju drzave a ne prosloscu a ni u njoj nisi bio fin kao sto nisi ni danas.
Zabrinjavajuće je da narod još uvijek podržava takve kao ti