Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo Sarajlica vec i Zukica istjerati zauvijek. Teski ublehasi
Bakir je zacetnik Korupcije i Kriminala u BIH
Ima konkurs kod Jovana u kafani no problemo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što jača SDA to gora i zaostalija BiH.
Sarajlica,Kozadru,Ahmetovica,Zukana i sve druge trutove,ocistiti stranku i tek onda traziti koaliciskog partnera....
Stranku treba OČISTITI skroz!
Inače, Šepić je u svom imovinskom kartonu napisao da je 2009. godine u prosjeku mjesečno zarađivao 4.482 KM, i to 3.951 KM na osnovu plaće, 153 KM za topli obrok i 378 maraka za odvojeni život. Tada je obavljao funkciju zamjenika ministra civilnih poslova. No, sada je državni poslanik, ali nije naveo podatke za 2010., 2011. i 2012. godinu. Prema podacima Centra za istraživačko novinarstvo, Šepić je u imovinskom kartonu naveo da je vlasnik stana od 74 kvadratna metra u ulici Patriotske lige, koji košta 140.000 KM. Upisao je da mu je supruga vlasnica automobila Ford Focus u vrijednosti od 24.000 KM te da posjeduje livadu u Starom Gradu vrijednu 17.514 maraka.
Senad Šepić, poslanik u Parlamentu BiH i potpredsjednik SDA, kupio stan u novoizgrađenoj zgradi u Sarajevu čija je površina veća od 150 kvadratnih metara.
Koji su to lažovi i smutljivci!! Čak ovdje osjetim smrad laži koje izlaze iz njihovih žvalja.
Kako se skromni student iz Cazina naglo obogatio: Šepić kupuje stan od 300.000 KM? http://arhiva.cazin.net/vijesti/clanak/kako-se-skromni-student-iz-cazina-naglo-obogatio-sepic-kupuje-stan-od-300-000-km
Sadik Ahmetović propalica koja na racun SDA jede i pije u kafani .
Cigan a jos politicar..
Šemsudin Mehmedović u Sarajevu ima preko 500 kvadrata pa sada to valja ocuvati i zadrzati .Nista manje nemaju ni ova trojica kojima je SDA dala sve u zivotu pa sada pokusavaju ocuvati steceno preko stranackih ledza .
poturciiiii
Jedistvena SDA, jača BiH, to se pokazalo nebrojeno puta i oko popisa i svega bitnog, kao što je zakon o katastru, zakon o državljanstvima itd itd itd ;)
jah eto asimova smjena ce sve rjesiti.govna bili govna ostali sa asimom i ova 4 mushketara ili bez
Bake care nedaj se, stipu hejtersku bagru! jedini si pismen i mudar političar u Bošnjaka sa europskom vizijom i pruženom rukom ostalima.. nek Ti se napuše reproduktivnog organa i nagutaju unjega repro sirovina! go ahead!
NAJBOLJE DA SE SKUPITE SVI ZAJEDNO,I DA NEKO DONESE JEDNO 20 KG TNT-A JARANE MOJ,,,I ONAKO UZ CUGU I MUZIKU DA NEKO PRIPALI FITILJ I KAZE ALAHIMANET JARANI...SVE BI BILO LJEPSE JARANE MOJ
pola nickova izbrisase u sekundi,a zive od nas.. koji jadni portal ste vi, kukali ste po portalu kad vas je SIPA pretresla i plakali o demokratiji misljenja i izjasnjivanja,
...državni udar u stranKi. nekom se se sprema "svilen gajtan" u interesu "partijske homogenosti". a očnjaci jakih se keze na bakija, nije mu lahko.
hajde ba raspadnite se već jednom
nemamo se šta nadat, pa to je realnost, zar ste vi zeleni toliki slijepci?