Komentari (841)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000 radnih mjesta,za braću,sestre,rođake,rodice,unuke,sestrićne,bratiće,polu braću,polu sestre itd,napunit će se polahko 100.000 radnih mjesta ,aBd...
Bake, poserem vam se u zlatne kasike!
yebote, ispast ce jos da nije slago
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
SDA ovce, vi ste rak ove zemlje i vi ste poslijeratni grobari ove zemlje. Što su četnici uradili u ratu vi ste nastavili u ratu.
miru*
Pa realno, kao 20-godisnja Koalicija, nanijeli su stetu kao i Cetnici za vrijeme rata
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pa ljudi moji,ne mogu da vjerujem ovo sto citam. Jeste li vi zadovoljni s radom KC,s korupcijom,s cekanjima na preglede po 6 mjeseci? Ja sam prosle godine s djetetom,koje je imalo rutinsku operaciju,prosla grozno iskustvo.Od deranja ljekara,sestre koja odbija previti dijete ,i sto je najgore nisam se imala kome pozaliti.Znaci gore je lose stanje i ne moze biti gore.Zbog ceka se buniti ukoliko se sta promjeni,kad je vec stanje lose?
PA ŠTA REČI KADA DIREKTOR SEBIJA sa prosjekom ocjena 7 nakon svega 11 godina studiranja, smjenjuje radi nesposobnosti AKADEMIKA NAUKA ?? Ali ne sa pozicije koju je ona zapikala NEGO SA NIŽE ! Kakva je to klinika i nauka ???
Znači ipak je ovaj članak i dalje najpopularniji bez obzira za gungulu oko Fahre...
s razlogom.. trebala bi SIPA da progleda malo
sta reci,kakvu posluku porati...
a i mi smo jos gori za koga glasamo da je napraviti anketu da kada budu izbori da niko ne izadje na klasacka polja samo da ponosti glasove pa da vidimo ko ce onda vladati...
Je li to ovo babovina... Smjenjuj, smjenjuj, još malo će da SIPA pokuca i na vaša vrata...
kamo lijepe sreće da vidimo kako bakir od 4000 km plate ima milionsku imovinu... pa taman da ju je prepisao na nekoga, pobogu nismo mutavi znamo šta se radi
Sebija, Sebija, da nisi zajahala, Ničija sila Bogu nije mila. Ničija nije ni do zore, da sam na tvom mjestu (Bože hvala ti pa nisam) malo bi se zamislila?
SDA je najgore što se moglo desiti Bošnjacima . . . grobari ove zemlje
p.s ne pišite svašta, oni iz SIPE čitaju komentare u slobodno vrijeme
Može li se Edo Hasanbegović pohvaliti ovakvom biografijom, ha?
Sebija u kom smijeru će ti se karijera strelovito razvijati ako ti BAkir bude uhapšen ko Fahro ?
@ama-ja Vjeruj mi uzeo si mi misao. Al sam mislio da će BAkir strateški povlačit u tom pravcu ! NAravno kako je riječ o ludo zaljubljenom paru jasno je da će i Sebija krenuti za voljenim !
To to. Sad kad izidjemo na izbore, opet za baketa
Sebija više komentara i od kakira i medjeda..crnogorsko gospoče..
Kvalifikacije novog šefa?
ova ce smijeniti i Bakira