Komentari (497)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"On sa svojih 35 godina živi u ovom centru BiH u koji je došao, bolje nego najbolji branioci zemlje, akademici, pisci, dobitnici nagrada za film i režiju, sportisti... I njemu ovakva stranka ne valja, treba bolja i vjerovatno će bolju i potražiti", zaključio je Izetbegović." Ako želite sve ovo da imate, morate biti član SDA, bez obzira na sve zasluge u društvu. Dobro rezonuje naš BAKIR.
Pridruzi se rezimu ili pati to je svaka budala skontala ;)
upravo tako,izetbegovic je ovim javno priznao koliko se krade od strane sda
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znači Bakire ko je u SDA zaslužuje sve a ko nije ne zaslužuje? Pa stvarno si glup i ograničen kao što ti je KAsumović rekao, dokazuješ to iz dana u dan. Sam sebe inkriminišeš debilu glupi.
Glup je narod koji mu daju glas !
Nego uzivaju za razliku od nas
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kako kažu: "Nije BiH od Vječne vatre pa do Baščaršije" hahahahahahahahah
Bosna i Hercegovina treba DIKTATORA. Prvi političar koji javno izadje pred medije, pred narod i izjavi: *EBAT CU MAJKU SVIM DOSADASNJIM POLITICARIMA, SVE CU IH POHAPSIT I STRELJAT. To ce biti znak da je spas Bosne dosao...to je taj covjek koji moze povesti ovu zemlju u spas.
Bosnjacki clan predsjednistva Bakir Izetbegovic i predsjednik Srbije Tomislav Nikolic su meni nekako slicni.Obojica ne ispustaju priliku da u svakoj izjavi ispadnu sto gluplji.Ne zna se ko je veci telac!
Da smo udesno otisli ja sam se u desni zid zgruho moj Bakire, kako znam ti si zapoceo referendum i tu svadu o ukidanju dana RS. Sta bi Dodik izade iz tog pjevajuci na bini i jos jaci. To je tvoja politika. Jb. radikale usta puna price a nakraju nista.
Trebamo li mi, gospodine Izetbegoviću, podnijeti vama zahtjev za stanovanje i rad u Sarajevu?! Ili je to samo za odabrane porodice?! Znači došlo je vrijeme da se preispitaju i obilježe ODABRANE PORODICE! Upisaćemo ih sve do unuka!
joj dragi Bakire jesi glup. sve to sto si rekao, reci trebao nisi. Sve mi to znamo a da nam se ne kaze. al djaba. ti si toliki djon da ti to jos svima u lice kazes. Pa zamuti narodu barem malo oci. A hebo i ovakav narod vala.... ne zna se ko je gluplji. ma pisaj ga..deri Kirbas.
Aaaaa sad mi je sve jasno.... Pa on živi u Centru,,,, Pa on vrijedi za 10državnih parlamentaraca,,,, .Ebote pa to je Centar nije šala, .ebeš ove bezvrijedne općine poput Srebrenice itd.... #hebemisezasdaivašenaručenesvađe
Nema sumLje Bake je KASKO osiguran!
onda mozemo samo zamisljat sta je SDA omogucila Bakiru...
Komentar dana!! 👏👏
@ncvdmfght Hotel Evropa, Hotel Holiday, Hotel President, BBI centar.... dovoljno?
poceli su se glodjati izmedju sebe ovim bake sam sebe ukopava dokazujuci da su lopovska stranka
ne bi se Sepic ni cuo da mu dadose taldzije ministarsko mjesto....ah sujeta je gadna stvar.
SDA omogućila!?! bog te malov'o kakva drskost u izjavama! on otvoreno kaže da je jedna primitivna, polufeudalna, politička stranka poput poduzeća, čak, korporacije!?!
Ovde se vidi kako funkcionisu SDA, SNSD... vjerovatno sve stranke koje imaju neku moc i poziciju. Sluze da bi najbolji poslusnici izgradili lagodan zivot, stanove... Boli njih tuki za ono sto zaista treba da rade.
Umjesto odgovora na kritiku stranke, Bakir ga napada sto istupa protiv stranke koja mu je sve omogucila. 1. Znaci da ne negira ono sto kaze vec ga osudjuje zbog nezahvalnosti. 2. Dokaz da su ti preko stranke sva vrata u zivotu sirom otvorena.A narod ko hebe...
Umjesto odgovora na kritiku stranke, Bakir ga napada sto istupa protiv stranke koja mu je sve omogucila. 1. Znaci da ne negira ono sto kaze vec ga osudjuje zbog nezahvalnosti. 2. Dokaz da su ti preko stranke sva vrata u zivotu sirom otvorena.A narod ko hebe...