Komentari (497)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI STE VI MAFIJA MAMU VAM LOPOVSKU, A IMATE GLUPI NAROD KOJI VAS BIRA !
STA VISE TREBA DA SE DESI DA SE DIGNE OVAJ NAROD ?
MI SMO OBICNE .ICKE OD NARODA !
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
Raja bjezimo iz ove luđaćke košulje zvana Bosna i Hercegovina.Nema ovdje nafake nit ce je ikad bit.ZATO PRAVAC NJEMACKA.
NECU DA IDEM ODAVDE I NECU AZILE HOCU DA MOJI LJUDI U MOJOJ DRZAVI BOLJE ZIVE, LAHKO JE OTICI...TREBAMO SE SVI DICI I EBAT IM MAMU !
sretno
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
kako je ovaj čovjek pametan, fahro samo kazao državna bošnjačka mafija, a ovaj odmah pogodi da je to SDA i ostala bulumenta, svaka čast žućo
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Pa ja nigdje nisam pročitao da je Radončić spomenuo Ra..... Aliju da je on to naručio, a ovi se odmah nađoše pa odmah kolegij kao da su oni samo bošnjaci što se to može zaključiti iz svega?
Bake sam uvali rahmetli babi scepo iskusan udbas izokola sve sifrovano a ludi bake objavi istinu..
cim se rs odvoji od federacije prelazim u pravoslavce ,izmetbegovic i njegova kolonija nikad nece sici sa vlati sve dook bosanski misevi samo kucaju komentare ( 20 god.) A NIKO NISTA NE PREDUZIMA
ako ima neko gluplji na planeti javite mi da čestitam Bakiru na progresu, jer je od rođenja do sada sigurno najgluplji.
Sto dublje ti crnogorski kriminalac i prevrtljivac zabije noz u ledja to mi je draze. *ebo li te on tako naivna i glupava.
Prava istina je da se čelo protivio trgovini drogom, zato su ga radoncic Lekić i keljemendi roknuli
Kod Izetbegovica je uvijek bilo sve nama i samo smo mi u pravu. Posjeca me na Asada, kako babo tako sin. Neznam sta on tu jos radi. Nebi me cudilo da poslije njega kakav rod ne preuzme kormilo.
Da je sud mislio utvrditi nesto, i uradio bi to do sad!
Naravno Bake, kao što je i doice. sada utvrdio. Nije se to ubistvo desilo prije 3 dana. Mogao bi navesti u svojoj sljedećoj kampanji da čim otvoriš 100000 radnih mjesta da ćete otkriti i ko su ubice.
Logično je da se o mafiji u FBiH očituje premijer njene vlade Fadil a ne Bakir, al je njemu bošnjačka državna mafija zaprijetila SMJENOM, pa se zavukao u rurpu ko miš mekinjaš. Sada kada je situacija stabilizovana eto nam i Fadila ! Naravno ni riječ o mafiji. Ipak moram FAdila razočarati. Njegovo je još samo da nam poveća cijene cigareta i donese budžet za NEUROZNU 2017 i ćao.
Da Bog da vam vladali neki drugi pa da vam Dodik usred Tuzle raspiše referendum.
Tuzla je crvena reče Nikšić.Je li B.Luka ili Śiroki?
Samo malo ..zar ne treba sud u sarajevu utvrditi ko je ubio ramiza ...zasto bi sud na kosovu il u urugvaju to utvrdjivo ...mozda bi trebao sud u sarajevu pocet se bavit ubistvima u sao palu il u medelinu ...vjerovatno je ne kontam kako ide to sa nadleznostima
ništa tebi nije jasno - nikada i nigdje tebi nije kasno!
i njemu guzica zadrhtala...stisno bulju zna da ce ga kad tad primit u zatvoru :(