Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sve ono što imaju da prigovore i predlože, trebaju prije svega nama kazati, da to ne saznajemo iz saopćenja i sa konferencija za medije." U čemu je problem ako je javnost saznala čime se SDA bavi?
Zamjenik predsjednika SDA je kazao kako smatra da nije bilo potrebe za "ovako dramatičnom reakcijom DF-a" te da je "naša analiza pokazala da nisu bili upravu". Zelenim baš krivo što je javnost saznala.
Dovoljno ti je bilo pogledati kampanje ove dvije stranke, pa je čovjek u tom periodu mogao slobodno reći da DF i SDA neće zajedno kasnije. Šta je sve nagovoreno u tom periodu, i da sjednu zajedno da rade poslije izbora!? Ma daj, ko bi još normalan to uradio. Očito je onda cilj (i jendih i drugih) samo da se pokupe kolači u vlasti, a riječi ćemo zaboraviti dok "hapamo" budžet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Riđobrada ubleha.
KOMUNICIRAM TI SA ZENOM I KĆERKOM, BAGRO LOPOVSKA . . . VRAĆAJ KAŠIKE SJEME TI SE ZATRLO
Izetbegović: Sa DF-om ćemo morati imati intenzivniju i iskreniju komunikaciju >> MISLILILO SE LAHKO ĆEMO SA NJIMA. OVA LIJEVA STRANA NIJE SDP. bAKIRE NAJBOLJE JE DA U OVA TRI MJESECA SAM OČISTIŠ SVOJU AVLIJU, KORJENITO! POSLIJE ĆE SVE BITI LAKŠE I BEZBOLNIJE.
Bakir je ponovo u problemima. Bez DF-a ne moze formirati vlast, a odnio je, kako on kaze, apsolutnu pobjedu. Toliko je neznalica da nema pojma sta znaci apsolutno.
To hoce reci da je do sada bila neintezivna i neiskrena komunikacija sa DF-om. Za fotelju ce Bakir sve uraditi, pa ako treba i biti iskren. Ha ha ha
Čuj , " imat iskreniju komunikaciju " ??? Pa šta si mislio ..??? Da je netko bud
Znači, priznao je da dosad nisu bili iskreni. Još samo da prizna da i ubuduće neće biti iskreni jer laž i prevara su konstanta SDA politike.
svi kadrovi sda će se zaposlit u državnu admninistraciju, znači njih oko 100 hiljada, mi ostali ćemo raditi za njihove visoke budzetske plate a oni nama servirati dobro poznate šuplje priče. šta tu ima bit nejasno.
joj jeste premazani svim bojama
Znaci,do sad su bili neiskreni prema DF-u ?
NE SAMO DFu VEĆ I PREMA SVOJIM BIRAČIMA I OSTALOM SVIJETU. NO PROLJEĆE15 JE ZA TRI MJESECA!
DOK SE VI USAGLASITE, PROĆI ĆE VAM MANDAT!
"_Dodao je i to da će dvije stranke napraviti sporazum u kojem će biti definirana raspodjela pozicija na svim nivoima vlasti." A HOĆE LI SE POČETI ŠTA RADITI ZA DRŽAVU I NAROD? Da li mislite na nas, osim na svoje fotelje? :(
MRS LOPOVE!
Samo naprijed Bakire legendo!
...jbt, politika i iskrenost...