Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj gosp Izetbegovicu,ne moze vam se prigovoriti da niste nista radili,vozali ste se helikopterom. To sto ste uradili je ogroman posao za koji ce vam vasi nacionalisti biti vijecno zahvalni.
Prodajem kabrio kucu u Zavidovicima
medolino je poznati SDP troll tako da ovakav komentar ne čudi a ovih 30 lajkova....zna se čiji su ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ovom liku koji se, kada nam je najpotrebnije bilo, vozikao u helikopteru? I sta je s tim dobio? Nista. Bolje bi bilo da je taj helikopter evakuisao i transportovao najugrozenije. A to sto se on vozikao i obisao podrucja, to macku o rep, od toga niko nikakve koristi nema. Sramota!!!!!
i prica o ideji donatorske konferencije, kakve to ima veze sa njim. Prvi koji je spomenuo donatorsku konferenciju bio je Lagumdzija i to prije dan ili cak i dva na razgovorima, misli se opet kititi tudjim perjem kako je i do sada navikao
Predsjednice Izetbegovicu, ti si nada za BiH i Bosnjake, svi Bosanci-Bosnjaci su uz tebe, Jedini od politicara koji je sam organizovao pomoc kad je bilo potrebno.
SAMO GOSPODIN BAKIR IZETBEGOVIC POKAZAO HUMANITARNOST GLASACU ZA NJEGA PO PRVI PUT
Kakvi ste vi svi politički analtičari, da ste tako sposobni gdje bi sada bili.
Bakir je jedan od rijetkih koji je tu kad je najtezhe, a i najtezhe kad je tu. Uz tebe smo Bakire, jedino ti svim narodima u BIH zhelish dobro... ....dobro zalampat.
Nabijem ja takvo predsjednistvo gdje ako jedan ne misli kao ostala dvojica ta odluka se ne moze donijeti.
BAKIR I SDA DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uzmi pištolj pa ubij njega pa onda sebe i želja će ti bit ispunjena.
Uzeću pušku i ubijat četničku i ustašku djecu......................
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jan Eliasson je pravi covjek! Kirba ostaje lopov!
slino Mašić ili lopov Hadžić bolji ? izgubljeni Neka Nikšić koji je uhljebio sve do 20-tog koljena ? slučajni prolaznik ? daj ba titoidni ne serite više, svi su oni ista govna
Nisam neki simpatizer Izetbegovica, ali onako informativno, jel mi neko moze onako cinjenicno nabrojati sta je Izetbegovic lose uradio, onako samo cinjenice.
Predpostavljao sam da ce neko neku nebulozu napisat, nikakvu cinjenicu, u nasoj drzavi ima nesto sto se zove skolovanje, tu se uci izmedju ostalog i citat, vjerovatno je to tebe zaobislo.
Da trebao je pristati da imamo podjeljenu drzavu (ali totalno) i da nas nedo Bog zadesi sudbina Hrvatske pa ranije udjemo u EU, a to otac nacije to prvi put sad cujem od tebe, sto ranije nisam od nikog cuo, a znam da jedino srbi imaju oceve nacije, a jos uvjek nisi rekao niti jednu konkretnu stvar, jel to ne znas ili?
Predsjednice Izetbegovicu, ti si nada za BiH i Bosnjake, svi Bosanci-Bosnjaci su uz tebe, Jedini od politicara koji je sam organizovao pomoc kad je bilo potrebno.
Evo ja sam Bošnjak pa nisam uz njega nit sam ikad bio. Bošnjaci su pojam koji nije nastao kad i SDA, mind you ;-)
Bolji je klempo od njega !
eee da je nama srbima jedan bakir.....da nas sunce ogreje....
on English please
Gosp Izetbegovicu umjesto sto pametujete i ljenguzite na foteljama bolje vam je da se uhvatite posla i pozabavite se konkretnim rijesenjima ovog haosa u vasoj drzavi.
Treba ih rokut obadvojcu
Bakir sve telefonski rješava, evenualno pogledom kroz svoje rejbanke iz helikoptera.