Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi bakira sto se mijesa u radi drugih institucija , a svako malo govori da se politicari nebi smjeli mjesati , krete.n licemjerni
GUZ**IO MU CERKU I NJEGA HEBO TI ON PO FAMILIJE
Zar svaki covjek nema pravo na posteno sudjenje?Zar je to normalno nekoga zatvoriti 3 godine?Ako je kriv nek odgovara ali sve mi se cini da je njegova greska jedino sto ima bradu i drugacije ime.
Odavno me zanima zasto djecu (iz prvog braka) od njegove zene pripisuju njemu? I mediji a i oni sami. Pa imaju oni svog oca ( rahmet mu dusi), a i postoji odgovarajuci naziv za djecu supruznika koja nisu nasa. Ima li objasnjenje??
e moj bakire ovo ti uopste nije pohvalno
a mogao bi Bakir malo porazgovarati i sa hrvatima iz maljina i bikoša, da mu i oni kazu sta misle o abu hamzi i hamzicima
izgleda da ima i umjerenih snaga,a ovi što navijaju za ovog,brate nek se zamotaju i sklonu od računara,njima ne treba ni struja ni voda a kamo li komp.(primjer maoča).
Da je čovjek kojim slučajem nešto kriv, sudski proces bi davno bio završen. Očigledno je jedino kriv što je musliman i što nosi bradu! Pustite čovjeka neka živi u državi za koju se borio!!
hej moja Nudžejma moraš se ti malo načuturit Izmetbegoviću da te opali pa će pustit babu vani.
haram bosnjackim izdajnickim politicarima. Nasu bracu mudzahide treba ovaj smrdjivi Izetbegovic oslobodit
@HARUN je MA... Sto mu svoje mame malo ne das, kad ga toliko cijenis, j.e.b.o te on... U BIH u ratu je bilo dovoljno ljudi koji su iz BIH dobrovoljno tu istu svoju zemlju branili, nisu nam ti gurbeti ni trebali, kao sto je oruzje trebalo...
Samo ti mislis da imas pojam...a vjeruj mi nisi ni blizu te faze... Naucices...jos si zivotno siromasan covjek... Sloboda za Abu Hamzu!!! STOP islamofobiji!!! STOP teroru nad arapima i muslimanima!!!
harun 20.09.2011. u 18:20 Pustajte covijeka vise vani je.. vas on valjao vam je kad vam je branio ovo pola drzave koja europa i pravda pa nemu tu pravde. E moja mazgo ti i covjek ....ko nas je branio to su sve tajne sluzbe , o oni eto dosli da nas brane pusti suplje malju jedan ,zbog takvih smo na tako dobrom glasu nemas pojma , ....upitaj se kako li su dosli kada smo bili u sendvicu ???? misli ukljuci ptico mozak .
Pustajte covijeka vise vani je.. vas on valjao vam je kad vam je branio ovo pola drzave koja europa i pravda pa nemu tu pravde.
Moj je tata terorista iz rata,
Napolje sa bandom neka ide odakle ih je tvoj BABO doveo, VI ste posle S-R-B-A najvece zlo u BiH donijeli