Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je nas predsjednik Bakir, prije sam vise gotivio Komsica ali kad vidim da ni on sam ne zna sta hoce, ne moze valjat!
putopisac.com
Mizerijo genocidna od politicara uz pomoc Bosanskih izdajnika na vlasti ! SLJEPI MISEVI ! Usvojili BUDZET KOJI IDE JEDINO U KORIST GENOCIDNOJ TVOREVINI A NE DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI! Da BOG DA VAS ZEMLJA BOSNA PROGUTALA ZA SVA VREMENA ! OD NEPRIJATELJA RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE PA DO SVIH IZDAJNIKA ! I ZIVOTINJE IMAJU CASTI I SVIJESTI VI JE KOLEKTIVNO NEMATE ! HAJVANI JEDNI SRPSKI KRVOLOCNI ! HAJVANI ! Prijeti ovaj debeli genocidas svrbo RBIH-i, prijeti dok mozes, nece te KO UVIJEK STITITI LAGUMDZIJA, TIHIC I IZETBEGOVIC A O LOPOVU NA VLASTI SPRIRICU DA I NE PISEM ! Covic dragan srbin mafijas i kriminalac, Dodik milorad srbin najveci kriminalac i mafijas u Evropi !
jedno je biti \"za\" a drugo biti sposoban da pretvoris \"za\" u djelo. ovakvi su samo uspjeli da nas pretvore u zaglupljen narod ko da ionako vec nismo dovoljno bili
Mozda ne znam sve ali Bakir se cini covjek za drzavu BiH.
bakire narod zna nece nikad avaz i ftv promijeniti moje misljenje da si iskreno za drzavu uz to da je moglo bolje i stranka i ti al uopsteno ste bolji od ovih karadzicevih igraca
on i babo su mu stitili pravo, a rezultati njihove zastite su stotine hiljada mrtvih i prognanih, 24% teritorije, i narod izveden iz jedne da bi bio uveden u drugu ideologiju. Okreni se oko sebe pa prebroj umotane i zabradjene pa se upitaj gdje nas vode ovakvi. I bliski istok je skonto a ovi nasi nisu, cak i Haris skonto pa se povuko.
ti si nas vođa do sada te nisam simpatisao kao Željka a tek sam skontao da si ti pravi covjek za ovu državu imaš svoj princip nisi potrcko za Dodikom kao ovi iz SDP-a što su sinoc roditeljski imali prije usvajanja budžeta , nedaj i stiti ovo malo sto je ostalo od države i njenih institucija.
na diraj nam fahra i lepoti a bogami i lijepo ti kazem
Skini se Bakire nama sa ledja, dosta nam je tebe, tvojih provala i tvojih kompleksa od babe.
je nalveci demagog i podlac gori od oca jer je puno gluplji
ti nama bakire zadovoljan odmah je i nama lakse
saliva stravu bhalijama nakon ovih silnih politickih poraza popis stanovnistva i imovine budzet izbori u srebrenici i mostaru
stoji iza svoje rijeci
Mani se vise Dodika. Nije on pokrao Bosnjacki narod od 96. do danas. Neka te je Boga strah. LOPOVCINO.